Anorexiás lennék? 14/L
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem eszem, csak épp annyit, hogy ne ájuljak el, sőt volt hogy már el is ájultam...175 centi vagyok és 53 kiló és még fogyni szeretnék, dagadtnak látom magam a tükörben, a combjaimat nagyon vastagnak találom, a szüleim, a barátaim, mindenki azt mondja hogy nagyon szép sovány vagyok de ne fogyjak tovább..és hogy ha igy folytatom kórházba fogok kerülni, ezt egy orvos is megmondta és evésre buzditott ha nem akarok 'meghalni'...2011. márc. 18. 20:31
11/14 anonim válasza:
igen az vagy. üdv én is az vagyok 174 centi és 46kiló ez egy betegség aminek pszihiakármi miatt van pl ha a családban sok a veszekedés vagy ilyenek
13/14 anonim válasza:
1éve 66kg voltam,alig ettem, meg gyűlöltem az ételt és az ellenségemnek fogtam fel.. egyébként 167cm vagyok és most már csak 49. 14/L
14/14 anonim válasza:
Akinek fingja sincs, mi az anorexia, ne okoskodjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anorexia: civilizációs betegség! Ha nem az, akkor nem betegség az allergia, a gluténérzékenység és a krónikus székrekedés sem.
Ismerek olyat, aki 30 kilósan gépekre volt kapcsolva. Csöveken etették, mert félt, hogy meghal, de jobban félt attól, hogy lenyeljen 1 kalóriát. Fel tudom magam húzni rajtatok. Azon is, amikor a sok kis csitri pre.anorexiás, és csak azért nem viszik pszichiáterhez (ahova kéne) - 14-40 éves nők 12-15 %-áról beszélek, mert a környezetet szerint ő divatdiétázik, vagy szeret sportolni, vagy éppen update-ezik... a másik véglet meg ez a depresszió fejben dől el. Nem kívánom, hogy pszichés betegségben legyen részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!