Hogyan hízhatnék gyorsan és könnyen?
Nagyon szeretnék hízni, ezért kérem a segítségeteket! Első kérdésem: mikor hízhatok könnyebben? Ha össze-vissza eszem, vagy ha mindig adott időkben? Illetve - tekintettel arra, hogy nem lehet mindig chipset és egyéb nyalánkságokat enni kaja után - miket javasoltok, ami olcsó, és nasinak megfelel??? És amikor ideges vagyok, nem tudok enni... ezt hogyan lehetne legyőzni?
Továbbá mit gondoltok a Peritolról? Mennyire jó étvágynövelő?
Erről a témáról már hatezer topic van,de akkor nézzük még egyszer...
Naponta nagyjából ugyanakkor kell enni. Így kialakul egy ritmus az étkezésben. Fontos,hogy a csoki,sütik meg ilyenek,bár nem tiltólistásak, nem fognak szép eredményt hozni, zsírpárnácska lesz belőlük és nem izom. Gondolom nem zsírt akarsz.
Fehérjét kell enni, dúsítani az étrended fehérjékkel,mint pl majonéz,sajt, tejföl... sok csirkehús, sok zöldség,gyümölcs,és mindenek előtt mozgás! Ha naponta mondjuk sétálsz fél órát,már jó (nem írtad,hány kiló vagy, azt sem,hogy csak úgy hízni akarsz-e,vagy mondjuk betegség után kell kicsit magadra szedni,mert akkor előbb inkább hízz egy kicsit,és utána kezdj mozogni,formálódni).
A kóla meg ilyen szennyek is mehetnek, de mértékkel...az a szerencse ebben,hogy nem kell magadtól megvonni semmit,de ebben is kell mértéket tartani.
Én pl.amikor hízókúrán voltam, Béres-cseppet szedtem,javult az étvágyam. Sok tojást ettem, sokkal több tejterméket,mint előtte,banánt, győri édes zabfalatokat,túró rudit, joghurtot... ettem édességet is,de csak mértékkel.
Egyél sok zsírosat mégtöbb szénhidráttal!
zsíros kenyér cukorral :)
A 70 KILÓ AZ HOL KÖVÉR?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként a pszichológus tényleg segítene. A hízás meg csak akkor jön,ha helyre rakod magad lelkileg is, mert amíg magad emészted,bizony nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!