Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a teendő ha valaki anorexiá...

Mi a teendő ha valaki anorexiás és ezért nem jön meg neki? Illetve ennek milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 15:58
 1/3 anonim válasza:
47%
Sokat kell tápolni.
2011. márc. 9. 15:59
 2/3 poiu ***** válasza:
46%
Az elmaradásnak önmagában nincs következménye. Az anorexiának van. Tehát a menzesz lemaradása miatt nem érdemes aggódni, az anorexia miatt muszáj.
2011. márc. 9. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

el kell kezdeni rendesen enni!

és nem csak ezért ezután had ne soroljam mik jöhetnek még.

én is voltam anorexiás nekem is hónapokig nem jött meg.

következmények:túl sok tesztoszteron hormonom lett,amitől úgy kopaszodtam,mint egy öregember!

csúnya lett a bőröm.

a legsúlyosabb pedig az az,hogy egy 8 éves gyerek szintjére sorvadt a méhem,ha nem kaptam volna észbe időben sosem lehetne gyerekem.(ha így folytattam volna meg se értem volna,hogy most itt írjak neked,kisebb lett a szívem,a vesém a mai napig túlvan pörögve mert folyton zöldteát ittam,állandóan pisilnem kell,hálát adok Istennek és a családomnak,hogy megmentettek.)

fogamzásgátlót írt fel az orvos amitől beállt a menstruációm,de ez elég hosszú folyamat amíg helyreáll.

ne kockáztasd az egészséged,hidd el nem éri meg.

2011. márc. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!