Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek normális ha 158...

Szerintetek normális ha 158 cm és 40 kg vagyok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
utolsó: valaki 155 cm és 55 kiló mellett egy bálna. te szerencsés vagy. én 158 centisen és 56 kilósan, állandóan kaptam a beszólásokat hogy milyen dagadt vagyok.most 48 kilósan még mindig kapom, még mindig kell fogynom. nem mindenki olyan szerencsés mint te.
2011. febr. 26. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
már kórosan sovány vagy. fordulj orvoshoz.
2011. febr. 27. 07:40
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
158 cm-es magassághoz kb 50-55 kilónak kellene lenned.
2011. febr. 27. 07:42
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem valami lelki baj lehet a háttérben, anorexiás vagy?
2011. febr. 27. 07:43
 15/19 anonim válasza:

Szia !

Kicsit kevés ez a súly. Ha kiszámolod a testtömegindexedet amit itt megtehetsz [link]

akkor jobban fogod látni.

Nem vagy egyedül a problémával. Csak ugye mindenki fogyózik.

Nagyon sokáig sovány voltam.De nem tehettem róla, mert hiába ettem nem híztam semmitől.Engem is szekáltak csúfoltak,most meg ők fogyóznak míg én ehetek bármit és felvehetek bármilyen rucit nem kell takargatni a narancsbőrt, meg az úszógumikat. Próbáld ki ezt napi két szemmel kell szedni aztán kérlek írj vissza hogy segített-e? Köszi Sok Sikert:-)

[link]

2011. febr. 27. 09:25
 16/19 Hotaru válasza:
Én 19 évesen vagyok 156 cm és 44 kg. Engem is sokan megszólnak, meg hogy hízzak, de nem megy. Mondjuk nekem van egyéb betegségem is, de valószínűleg én genetikailag vagyok ilyen, mert a papám is ilyen volt. A lényeg csupán az, hogy ha jól érzed magad így, akkor ne hallgass másra. :)
2011. febr. 27. 13:39
 17/19 A kérdező kommentje:

egyátalán nem vagyok anorexiás...:D:D

és gebe sem...normális alkatom van :) ezért nincs miért csúfolni:P és köszi az ötletet majd kipróbálom :)

2011. febr. 28. 19:59
 18/19 anonim válasza:

Szia!

Tényleg az a legfontosabb, hogy Te érezd magad jól úgy, ahogy vagy. Viszont ilyen kérdések objektív megítélésében abszolut nem elhanyagolható az ember kora, neme, és az sem mellékes, hogy pl. sportol-e. A nemi érés sok változást okoz a szervezetben kamasz korban, és nőknél az ötvenes éveik környékén. Egyáltalán nem mindegy pl., hogy az adott testtömeg mellett milyen valakinek a testösszetétele (zsír-izom arány!). A BMI egy nagyon hasznos dolog, de ezt pl. nem veszi figyelembe.

Ha Te valóban 14-15 éves vagy még csak nem is a BMI a meghatározó (ez nálad 16 körül lehet - 18-tól normális). Percentilisben ez az érték 3-6 közötti, ami szintén a sovány kategóriát jelenti. Ha a szüleid hasonló alkatúak, akkor a dolog inkább genetikai. Minden esetre nem ártana egy kis sporttal némi izomtömeget felszedni, és figyelni a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálkozásra!

2011. márc. 1. 07:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs hiánybetegséged és egészséges vagy, akkor nem probléma.
2011. márc. 25. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!