Szerintetek normális ha 158 cm és 40 kg vagyok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:26
2/19 anonim válasza:
Jó gebe lehetsz...Nem normális hízni kéne..
3/19 anonim válasza:
Nem írtad, hány éves vagy, gondolom a nickedből, hogy 14-15 éves lány vagy. Még ennyi idős lányként is kicsit kevés a súlyod.
4/19 anonim válasza:
15 éves lány lehet aki augusztusban született.Ennyi idősen meglehetősen sovány vagy..Ha nem vagy etiópiai gyerek akkor hízzál mert nem szép látvány egy csontkollekció..
5/19 anonim válasza:
Én ugyanennyi magassággal vagyok 48kg, ami még normális, és nem vagyok dagadt. Hízzál, mert nagyon soványka vagy.
7/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
egyébként az a vicces h rengeteget eszem és nem hízok..de egyátalán nem vagyok gebe tök normálisan nézek ki csak nekem olyan kevésnek tűnt azt hittem több vagyok...
2011. febr. 23. 14:52
8/19 anonim válasza:
nekem is ilyen a testalkatom, néha rombolja is az önbizalmam, hogy mindenhonnan ömlik a kövér nőknek ez a nagy önelfogadási mániája, miszerint kétszáz kiló alatt mindenki csontváz meg botsáska... ha jól érzed magad a bőrödben és egészséges vagy, akkor szép is vagy, a többi véleményt meg szard le :)
9/19 poiu válasza:
12-16 éves korban csak az elhízás veszélyes, mert aki ebben a korban kórosan kövér, annak később is lesznek gondjai... Orvosilag sovány vagy és 45 kg-al is sovány lennél. Viszont ha nem vagy beteges, normálisan eszel és mozogsz, akkor minden rendben. Megpróbálhatod a B vitamint, de ne vidd túlzásba. Megnézethetnéd, hogy nincs-e vashiányod.
10/19 anonim válasza:
Szia,
én 20-éves, 155 cm és 55 kg vagyok. És egyesek szerint pont jó, normális vagyok mások szerint pedig vékonyka vagyok. Én így nagyon jól érzem magam.
Szerintem ez a 40 kg kicsit kevés nem? Hogy érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!