Hogy tudnék elkezdeni hízni, nőni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és 146,5cm, és 30-35kg-között vagyok...
tudom magamról,hogy nem eszem sokat,és ezért nem növök olyan nagyon...
Hogy tudnék elkezdeni többet enni?(hiába a guszta feltálalás,meg ilyenek...(nálam nem válik be))
Egyszerűen,féltányér rizs+csirkecomb után nem birok többet enni,pedig az a kedvenc kajám....
NAGYON szeretnék, elkezdeni nőni,+egy kicsit felszedni!KÉRLEK ÖTLETEKKEL BOMBÁZZATOK!!!
2011. febr. 14. 19:06
1/5 anonim válasza:
Majd megjön az étvágyad.Énis 14 éves koromig 40-45kiló voltam,de utánna hírtelen megnőtem és elkezdtem enni is.
2/5 anonim válasza:
Ha tudsz varázsolni, én rád röpítem a fölös kilóimat :)
3/5 anonim válasza:
Nem írod, hogy fiú vagy lány vagy-e. A lányok sokkal hamarabb érik el a végleges magasságukat, a fiúknak később indul meg a növekedése, de 18-19 éves korig tart. A legtöbb lány viszont 14-15 éves kora után már nem nagyon nő tovább.A testmagasság családi örökség főként, ha mindenki alacsony, ne számíts 180 cm-re te sem. Egyél naponta többször, akár 5-6-szor. Keress a neten kalóriatáblázatot és válaszd a magasabb kalóriájú zöldségeket, gyümölcsöket (pl. banán, szőlő, dió, mogyoró, aszalt gyümölcs), tejtermékeket. De zsírt, szalonnát és cukrászsüteményeket, csokit azért mértékkel egyél. A napi energia kb. felét szénhidrátokkal kell bevinni, tehát kenyér, péksütemény (teljes kiőrlésű, magvas főleg), krumpli, rizs. Ha rendszeresen mozogsz a tápláló étkek mellett, akkor az izomzatod fog gyarapodni és nem zsírpárnákat növelsz. Azt, hogy a magasságod és a súlyod egészséges-e egymáshoz képest, a testtömegindex-szel tudod ellenőrizni, van ilyen a neten (BMI-kalkulátor néven esetleg).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy fiú vagyok!!
2011. febr. 20. 19:04
5/5 poiu válasza:
Kicsit sovány vagy, de így jó, ahogy vagy. Annyit eszel, amennyire szükséged van, hidd el, az ajándék, becsüld meg hájtól csöpögő világunkban. A szülők paráznak a "sovány" gyerek miatt, miközben a havonta új trükköt próbálnak ki, hogy fogyjanak! Ne tömd magad, egyél, amennyit jól esik, mozogj és érezd jól magad. Ráérsz elhájasodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!