Van olyan betegség ami azzal kezdődik h egyre kevesebbet eszel?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 23:06
2/12 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen van. Szinte a legtöbb.
3/12 A kérdező kommentje:
én nem akarok anorexiás lenni de vhogy nemkívánok semmilyen kaját... reggelit tízórait rendesen eszem de vagóacsira már alig vmit és még a főttt kaját se nagyon szívelem bár mindig is válogatós voltam...
2011. febr. 11. 23:39
4/12 anonim válasza:
Szinte minden betegség tünete az étvágytalanság. Lehet lelki eredetű is.
5/12 A kérdező kommentje:
mondjuk az iagz... mostanába volt egy pár ami miatt lehet...
2011. febr. 12. 00:06
6/12 A kérdező kommentje:
de azokat már kihevertem...
2011. febr. 12. 00:11
7/12 A kérdező kommentje:
és kb hányéves kor az átlag amik kezdenek anorexiásak lenni vagy van olyan egyeltalán h átlag?? mert én még csak 13 vagyok...
2011. febr. 12. 01:06
8/12 anonim válasza:
Az anorexia az önkép zavara, kóros fogyókúrázás. Ha csak szimplán nincs étvágyad, de az alakoddal elégedett vagy, akkor nem erről van szó.
9/12 A kérdező kommentje:
hát a combom kicsit vastag de azt nem fogyással akarom le akármizni...de már közel 1 éve alig eszem vmit...
2011. febr. 12. 13:10
10/12 anonim válasza:
Orvoshoz kéne menned ezzel,mert ebben a korban ez nagyon nem jó, még csak most kezdesz majd fejlődni. Lehet,hogy kivizsgál és ad valami étvágyfokozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!