Én egy 11 éves gyerek vagyok, és szeretem a Watt energiaitalt, ha kéthetente iszok meg egyet, de ezt csak egy-két hónapig csinálom, az milyen káros?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 20:33
11/17 anonim válasza:
Simán ihatsz 2 hetente egy az lóf.asz.
Én 13 éves korom körül szoktam rá nagyon, inkább nem is ettem suliban csak hogy délután tudjak venni 2-t is. Napi 2...
És ebben az időszakban mindig nagyon fáradt voltam és a tanulás se ment, mivel az energiaitalnál először úgyérzed hogy felpörget, és egy félóra múlva fáradtabb leszel mint voltál.
Én ezért mostmár hétközben nem is iszok csak péntek délután, meg foci (vagy akármilyen sport előtt) se, mert amikor ittam sokkal szarabbul teljesítettem.
12/17 anonim válasza:
az energia ital az nem abban káros ,hogy nem tudsz aludni hanem azért mert a szív dobogás úgy mond "darab" ra van és ez csak felgyorsítja a szívverésed és egy kis ízesített löttyért szerintem nem éri meg... én speciál nem szeretem az energia italt...
13/17 anonim válasza:
Igen, egyetértek az előző válaszolóval.
És szerintem aki vizsgaidőszakban issza az mégnagyobb hülye. Felpörget (nem az agyadat hanem a szivedet) és ott idegeskedsz a könyv előtt...
14/17 anonim válasza:
szerintem nem nagyon káros de gondolj arra mennyire hízlal .
15/17 anonim válasza:
ja egyépként én is ittam nem birtam aludni azon a napon meg ez az energia ital olyan mint a cola . a cola képzeld el lemarja a rozsdát a vasról ha egy ideig rajta hagyod
16/17 anonim válasza:
ne rendszeresen igyá hanem ha van vmi pl buli kibszottsokat kell tanulni tényleg rászoksz mint én erről már leszoktam most a cigiről kéne
17/17 anonim válasza:
Ezt a kérdést még én raktam fel. Hát, 17 éves fejjel visszagondolva: Ekkora marhaságot kérdezni...múltkor találtam meg, és nevettem egy jót. Egyébként azóta is iszok energiaitalt elég gyakran. Két naponta minimum 1-et, de nyáron volt, hogy megittam egy nap 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!