185 cm vagyok és 67kg orvos szerint 76 kg kéne lennem ehhez a magassághoz hogyan hizzak?
szia!
én 185cm magas vagyok..de jelenleg kismama-71kg.és a start súlyom ezzel a magassággal( remélem ülsz..) 59-60kg közötti volt, és azért nem tudom neked pontosan meghatározni, mert gyors az anyagcserém, vagyis hiába ettem én még jóval a terhesség előtt iszonyat mennyiséget, olyan mintha nem is ettem volna.Jó mondjuk én dohányoztam is, de dohányzás előtt sem néztem ki különbül.Szóval nálam ez alkati kérdés.És a jelenlegi kinézetemre nem mondanád meg hogy van rajtam 10-11kg felesleg: a karjaim, az ujjaim, a lábaim-főként a vádlim, egyáltalán nem látszik hogy híztam volna..az arcomon észre venni, a combomon, és a popsim környékén, de sehol máshol.Ha ennyire aggódsz akkor menj el kivizsgálásra, de szerintem te is hasonló kategória lehetsz mint én..
Hát attól függ fiú vagy v lány:P
Én 185-190 közt vagyok, 20 /f és kb 69-70 kg vagyok... igen vékony vagyok, de nincs rajtam fölösleg semmi... Anyagcserém nagyon gyors :) Koleszos vagyok, mindenki után én eszem meg a maradékot amolyan konyhamalacként, és semmi nem jön rám, amíg a többiek szeptember óta fölszedtek min. 3 kg-t :D
azt mondják szerencsés vagyok, sztem nem... 76-78 kg szeretnék én is lenni... sportolgattam hobbiszinten ezt- azt futás, úszás, foci , bicikli, belekóstoltam a thai-boxba is :)
Azt mondják a nagyok... azért nem szedtem fel semennyit, mert rendszertelenül ettem ezt- azt... mostanában próbálok odafigyelni minnél több fehérjedúsat egyek, mint pl csirke minden mennyiséggel... 3 étkezés a fő, és mellé még közben szendvics v egy kisadag vmi...
Most pedig elkezdtem egy étrendkiegészítőt is szedni mellé, edzés elött 1órával jó adag csirke... közben megiszom az étrendkieg. és utána is egy jó vacsora... ezt már 3-3.5 hete csinálom, eddig a súlyom napközben 69 kg volt, reggel 68.
első pár napban veszítettem minimálisat a súlyomból, de mostmár nappal 70 reggel pedig 69 vagyok.... de igazából nem is a súlyomon látszik, mert nem hájat szedtem fel, hanem vállasodtam, mellkas arcom kicsit pufibb lett.
Most viszont érzem, hogy beteg leszek úgyhogy lehet hogy kárbavész:P
Ha kérdésed van szívesen válaszolok privátba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!