14 éves gyereknek ugye írhat fel központi idegrendszerre ható gyógyszert az orvos szülői beleegyezés nélkül?
Szerintem menj el a háziorvosodhoz és ő ír fel neked valamit. Nem vagy már annyira gyerek, hosszabb távon károsabb, ha nem tudod kipihenni magad.
Egyébként megértem milyen rossz, nekem is csak a bajom van az alvással.
14 éves kislány vagy, ne szedj altatót.
Nekem is volt ilyen időszakom, mikor még hajnali kettőkor is fenn voltam, idegeskedtem, h nem tudok aludni, aztán próbáltam lesz@rom üzemmódba kapcsolni. Mikor végre el tudtam érni, h semmi - de téll. semmi - ne érdekeljen, megoldódott a probléma.
Mozogsz eleget? Mert sokszor az is gond lehet, h nem fárasztod le magad eléggé. :)
Nem neked írt gyógyszereket szerintem ne szedegess, ha lehet, inkább tényleg az orvosodhoz fordulj ezzel a problémával. Vagy megközelítheted más úton a megoldást. Azon gondolkodj el, mi miatt vagy miért nem tudsz elaludni, mikor kezdődött ez a dolog, stb. Nekem is volt ilyen alvászavaros időszakom, és pont az érettséginél jött ki. Akkor kezdtem el gondolkodni, mi lehet a valódi baj, sikerült rájönnöm, és azóta elmúltak ezek az éjszakák.
Próbáld meg szerintem, nem veszítesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!