Ez mit jelent? Az orvos a hasam megnyomkálása után azt mondta: "Magának zörögnek a belei. "
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 14:39
1/6 anonim válasza:
mondjuk megkérdezhetted volna az orvost is...
2/6 anonim válasza:
Szerintem arra célzott hogy nem étkezel rendesen,eleget.
3/6 anonim válasza:
Mondjuk az orvos magától is megmondhatta volna hogy mi a baj.
4/6 anonim válasza:
:D vicces kedvében volt. biztosan sovány vagy és arra célzott hogy nem ártana többet enni. nem hiszem hogy létezik ilyen betegség. de tényleg jobb lett volna tőle megkérdezni.
5/6 A kérdező kommentje:
dehát én kérdeztem, de ő csak nevetett es diktalta a gyogyszerteket a nővérkének.. Sovány nem vagyok, 160cm/64kg. Szóval nem értem..
2011. jún. 23. 22:41
6/6 anonim válasza:
keress más orvost, ezek a humorzsákok nem valami jó dokik, nekem is volt, főleg a gyerekorvos: pl. amikor kicsinek lázas voltam azt mondta anyának rakjanak a hűtőbe..:S + barátnőm elment mert fájt a torka és azt mondta a doki hogy ki kell venni a manduláját, közbe már nem is volt neki...:D :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!