Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez mit jelent? Az orvos a...

Ez mit jelent? Az orvos a hasam megnyomkálása után azt mondta: "Magának zörögnek a belei. "

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 14:39
 1/6 anonim válasza:
mondjuk megkérdezhetted volna az orvost is...
2011. jún. 22. 14:46
 2/6 anonim válasza:
Szerintem arra célzott hogy nem étkezel rendesen,eleget.
2011. jún. 22. 14:48
 3/6 anonim válasza:
Mondjuk az orvos magától is megmondhatta volna hogy mi a baj.
2011. jún. 23. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
:D vicces kedvében volt. biztosan sovány vagy és arra célzott hogy nem ártana többet enni. nem hiszem hogy létezik ilyen betegség. de tényleg jobb lett volna tőle megkérdezni.
2011. jún. 23. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:
dehát én kérdeztem, de ő csak nevetett es diktalta a gyogyszerteket a nővérkének.. Sovány nem vagyok, 160cm/64kg. Szóval nem értem..
2011. jún. 23. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
keress más orvost, ezek a humorzsákok nem valami jó dokik, nekem is volt, főleg a gyerekorvos: pl. amikor kicsinek lázas voltam azt mondta anyának rakjanak a hűtőbe..:S + barátnőm elment mert fájt a torka és azt mondta a doki hogy ki kell venni a manduláját, közbe már nem is volt neki...:D :S
2011. jún. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!