Van olyan módszer amivel nem kell éhezni, nem kell mellette sportolni de nem is kell bogyókat szedni de mégis lefogyok? Sürgős
Nem tudom, hogy mi lenne ez a modszer, de a 90 napos dieta biztosan nem!!!! az egyik bnom probalta, fogyott is tole, de ahogy abba hagyta duplaja jott vissza es most sehogysem tudja leadni + a hormonhaztartasat is felboritotta.
A szex az tenyleg jol fogyaszt ha eleg gyakran es kemenyen csinalod es nem csak kiterulsz az agyra :D
Beszéld rá a legjobb barátnődet, hogy csábítsa el leendő gyermeked apját (feküdjön le vele). Aztán add elő a pasinak, hogy tudomást szereztél a dologról, kezdeményezd a szakítást (válást), aztán izgulj, hogy sikerüljön pozitívan kijönni belőle lebukás nélkül.
Elképesztően sokat lehet fogyni tőle rövid időn belül (ideg alapon).
Ha esetleg többet adnál le a tervezettnél, akkor azon a ponton közöld a pasival (ha még nem késő), hogy csak vicc volt az egész, és csináljatok vissza mindent, mert meggondoltad magad. Mivel ezután megnyugszol, megáll a fogyás ott, ahol szeretnéd.
Ha esetleg azon emberek táborába tartozol, akik idegalapon inkább zabálnak, akkor természetesen nem neked való ez a módszer.
Én is a 90 napos diétát ajánlom. Nekem nagyon bejött és nem is szedtem vissza, ha betartod a "szabályokat" nem kell tartani h visszaszeded. Főleg ha babaát vársz akkor sztem ez a legjobb, Mert minden tápanyagot beviszel a szervezetedbe csak napokra felbontva és éhezni sem kell, én is most csinálom (nem előszőr) és nincs rá panaszom.
[link] Ezen az oldalon levan írva h mit hogyan kell és receptek is vannak. Sok sikert hozzá és gratula a babához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!