Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan módszer amivel nem...

Van olyan módszer amivel nem kell éhezni, nem kell mellette sportolni de nem is kell bogyókat szedni de mégis lefogyok? Sürgős

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 17:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
szex reggel délben este vagy minden kajálás után egy jó adag ricinus olaj. A többit megoldja a bélrendszered. Fogyás garantált.
2011. jan. 27. 12:11
 22/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a tisztességes válaszokat, és a többi seg*fejnek csak annyit hogy egyáltalán nem vagyok dagadt, csak 2-3 kilót szeretnék leadni egészséges módon, ugyanis 1 hónapos terhes vagyok, és nem tenne jót a babámnak az elhízás:) most pedig tessék irigykedni:)
2011. jan. 27. 19:13
 23/25 anonim válasza:

Nem tudom, hogy mi lenne ez a modszer, de a 90 napos dieta biztosan nem!!!! az egyik bnom probalta, fogyott is tole, de ahogy abba hagyta duplaja jott vissza es most sehogysem tudja leadni + a hormonhaztartasat is felboritotta.

A szex az tenyleg jol fogyaszt ha eleg gyakran es kemenyen csinalod es nem csak kiterulsz az agyra :D

2011. jan. 28. 15:12
 24/25 anonim válasza:
40%

Beszéld rá a legjobb barátnődet, hogy csábítsa el leendő gyermeked apját (feküdjön le vele). Aztán add elő a pasinak, hogy tudomást szereztél a dologról, kezdeményezd a szakítást (válást), aztán izgulj, hogy sikerüljön pozitívan kijönni belőle lebukás nélkül.

Elképesztően sokat lehet fogyni tőle rövid időn belül (ideg alapon).

Ha esetleg többet adnál le a tervezettnél, akkor azon a ponton közöld a pasival (ha még nem késő), hogy csak vicc volt az egész, és csináljatok vissza mindent, mert meggondoltad magad. Mivel ezután megnyugszol, megáll a fogyás ott, ahol szeretnéd.

Ha esetleg azon emberek táborába tartozol, akik idegalapon inkább zabálnak, akkor természetesen nem neked való ez a módszer.

2011. jan. 29. 08:33
 25/25 anonim válasza:

Én is a 90 napos diétát ajánlom. Nekem nagyon bejött és nem is szedtem vissza, ha betartod a "szabályokat" nem kell tartani h visszaszeded. Főleg ha babaát vársz akkor sztem ez a legjobb, Mert minden tápanyagot beviszel a szervezetedbe csak napokra felbontva és éhezni sem kell, én is most csinálom (nem előszőr) és nincs rá panaszom.

[link] Ezen az oldalon levan írva h mit hogyan kell és receptek is vannak. Sok sikert hozzá és gratula a babához! :)

2011. febr. 16. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!