Van olyan módszer amivel nem kell éhezni, nem kell mellette sportolni de nem is kell bogyókat szedni de mégis lefogyok? Sürgős
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 17:56
2/25 anonim válasza:
90 napos diéta. Éhezni nem kell, csak arra kell figyelni melyik nap mit. Kibírható teljesen. Sportolni meg egyik diéta mellett sem kell, csak úgy hatásosabb.
3/25 anonim válasza:
Nincs! Egyedül a zsirleszivás, vagy operáció - viszont az már nem fogyókúra
4/25 anonim válasza:
szex kétszer egy nap.. vagy ha megéhezel kajálás helyett
6/25 anonim válasza:
azért ettél kövér, mert lusta vagy és többet ettél a kelleténél
7/25 Faxmalac válasza:
Rászoksz a speedre, elveszi az éhséget és minden hétvégét át tudsz táncolni. Pár hónap és sokat lehet fogyni viszont nem túl egészséges és terheli a szívet.
8/25 anonim válasza:
próbáld ki az alma ecetet!!!:D én is ki fogom, sokat hallottam róla és sok embertől hallottam h jó és működik!!!!:Dés én nem azért lettem duci mert sokat ettem és lusta vok hanem mert beteg vok!!!!:( sok sikert hozzá!!!:D
9/25 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jan. 22. 17:54
10/25 anonim válasza:
Hát a szénhidrátmegvonás ilyen. Kb. zabáld magad hülyére diéta. De nagyon egészségtelen. Viszont ha betartod, nagyon gyorsan látványos eredményt hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!