Van olyan módszer amivel nem kell éhezni, nem kell mellette sportolni de nem is kell bogyókat szedni de mégis lefogyok? Sürgős
Sajnos a fogyás csak terhelés mellett áérhető el igazán. A 90 napos diétától én olyan lettem mint egy 2lábon járó alma.
Nekem a porcaim, ízületeim a szarok, de elkezdtem mozogni, nem érdekelt, mi lesz a végeredmény...nem erőltettem túl őket, tehát pl nem futok, hanem lazábban úszok, ami a tüdőmnek is jó.Csak annyit, amennyitől még nem fájnak.
És képzeld el, egyre tovább bírom a mozgást, rendbejönni látszik az ízületi problémám!
Nincs olyan, hogy nem szabad, csak olyan van, hogy nagyon mértékkel.
Az én tüdőm sem működik rendesen, én is alig kapok levegőt, de rengeteg olyan mozgásforma létezik, ami nem erőlteti meg a tüdőt... nem éhezni kell, hanem diétázni, persze van, akinek éhezés az, ha nem zabálhat minden nap csipszet meg csokit meg pizzát :D
Amúgy sajnálom, de diéta és mozgás nélkül nem lehet fogyni... nem kellett volna elhízni :D
Aerobikozz, abba még te sem tudsz belefulladni.
Elhízni meg nem volt sürgős, mi?! Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy van-e olyan munka ahol nem kell bemenni, se dolgozni, se telefonálni sehová sem, csak kapod a fizetést!
Olyan módszer nincs amivel nem kell szenvedni, dolgozni! Ha elhiszed hogy létezik ilyen, akkor ráfaragsz, és dagadt maradsz!
Viccelsz?
Tettek nélkül nincs eredmény.Szerintem a legjobb recept az ha drasztikusan csökkented a kenyeret,a zsírt és a cukrot.
Majd minden nap egy órát mozogsz.Ez lehet séta is ami egészséges.De ha van kedved úszhatsz is(AJÁNLOM!!)és kerékpározni is lehet stb...
És az eredmény??
Az csak tőled függ!Sok sikert!
ha éhezel, védekezésképpen a tested lelassítja az anyagcseréd, így utána bármit eszel, hatékonyabban építi be.
a megoldás: az anyagcsere felgyorsítása, szelíd módszerekkel.
reggel annyi víz, amennyit meg bírsz inni, egyből felkelés után. (bátrabbaknak langyos víz)
az adagok lecsökkentése, az étkezés gyakoriságának növelése. (1-2 hétig, hogy beinduljanak a folyamatok, akár napi 8-10 étkezés, mindig egy-két félét és keveset.)
az ételtársításra való odafigyelés!
de amit nem lehet becsapni, ha több kalóriát veszel magadhoz, mint amennyit elégetsz, akkor hízol. és fordítva.
az éhezés hízlal!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!