Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok, ez eléggé zavar, szeretnék hízni pár kilót, de akármivel próbálkoztam, nemjött össze. Milyen módszereket ajánlottok, vagy vmilyen készítményt esetleg??
2011. jan. 17. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem tudsz hízni.

Egyik ismerősöm is ilyen, megpróbált többet enni és annyira rosszul lett, hogy kórházba került.

2011. jan. 17. 20:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak, mikor rengeteget ettem, és egy fél kilót se híztam.
2011. jan. 17. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
:/ annyit tudok mondani hogy zabálj zabálj zabálj :D nekem bevállik C:
2011. jan. 17. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

szia! Én most kezdtem el megint a hízókúrát.

Reggelire egyél bőségesen amit szeretnél.A tojás és a szenvics(amibe valami felvágott van ,de abból sok és valami paprika vagy ilyesmi). Tízóraira egyél egy banánt és egy csokit. Ebédre ami van otthon, a főtt ételt a legjobb. Egyél levest is!

Uzsira egy joghurtot.

Vacsira lehet az ami az ebéd volt(hogy ne legyen drága) vagy ha tudsz csinálni cézár féle salátát az a legjobb. Egy kis husi,zöldség,kefír. Minden benne van.

És szedj Eurovit vitamint,vagy Béres cseppet.Elég 2 naponta egy!

Hasra mindenféleképp hízni fogsz,ezt előzd meg ha futsz egy picit vagy hasra tornázol napi 15 percet.

Légy kitartó. Mérlegen hamar látszódik az eredmény, a testen minimum 2-3 hónap múlva.

Én 1 hónap alatt 2 kg-t híztam így. még szeretnék én is.

2011. jan. 18. 01:21
 5/6 anonim válasza:
én is hízókúrán vagyok, ajánlani tudom a Nutridrink nevű italt, ami eléggé hízlal.
2011. jan. 18. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a jó tanácsokat! megpróbálom a módszereket !! : D
2011. jan. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!