Valamiféle betegség az, hogy nem tudok leállni az édességzabálással?
Figyelt kérdés
Nagyon durván édesszájú vagyok, és akkor nagyon enyhén fejeztem ki magam, viszont félek, hogy az egészségem meg gallyra megy rövid idő alatt, ugyanakkor hiába magyarázok magamnak bármit is, képtelen vagyok leállni vele. Meg egyáltalán... milyen szövődményei lehetnek? A túl magas cukor az gondolom alap. Mit tegyek? :-(2009. jan. 20. 23:04
1/2 anonim válasza:
Enyhébb fajta függőség. Bár ez nem épül be az anyagcserébe... de ugyanazokat a receptorokat ingerli.
A következménye az infarktustól kezdve bármi lehet.
2/2 anonim válasza:
Én is édesség-zabáló voltam. :) De ha már rám tör a csokit-akarok enni láz iszom egy pohár gyümölcs levet vagy eszek egy jó nagy érett körtét vagy barackot és utána már nem bírnám megenni az édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!