Segítség! Anorexiás vagyok. Szerintetek?
egyél nyugodtan
nem fogsz egyből meghízni, aztán próbálj majd meg szépen fokozatosan ráállni a kevesebb adagra zöldség-gyümölcs hus hal tojás és gabonák és akkor nem lesz semmi probléma
mellé sporoltj is és szépen fogsz formálódni
de azért 55-60 min hízzál fel
A 46 kg kevés a 170 cm-hez, de az is fontos, hány éves vagy, miért fogytál ennyire le. Itt van egy oldal, ahol a BMI-ről mindent elolvashatsz, és akármikor kiszámolhatod, hol tartasz, meddig menj el a hízással.
Sajnos, aki valóban, betegség szintjén anorexiás, annak nem lesz problémája azzal soha, hogy átesik a ló túlsó oldalára...
Nyugodtan egyél, vegyesen, többször, egyszerre nem kell hatalmas mennyiségeket, de kalóriadúsan, táplálóbban, mint az átlag. Ha szereted, és tudsz, akkor minden leveshez-húshoz stb. plusz kenyeret (persze, ez inkább magvas, vagy barna, vagy burgonyás vagy teljes kiőrlésű stb., nem fehér), és jó a gesztenye is. Tejet minél több zsír%-osat, sajtot is a zsírosabbat vegyél.
De minden nap legyen gyümölcs, nyers zöldség is az ételeid között. És most, Mikulás/karácsony idején, a csokiktól sem kell tartózkodni... :)
Kedves Kérdező!
Nem kell félned, hogy visszahízol, mert 70 kg-ig normális a testsúly. Tehát korlátlanul ehetsz, nem fogsz annyira visszahízni, hogy baj lenne belőle. Tehát ha 23 kg-ot hízol, még teljesen normális testsúlyod lesz. Ezek szerint ahogy te is tudod, úgy én is tudom, hogy addig nyugodtan hízhatsz, amíg 70kg nem leszel, csak akkor tegyél valamit, ha 71kg leszel, addig egyél nyugodtan:)
Üdv:)
-Szia!
TDK dolgozatunkban írunk Anorexiáűs betegekről...(És felkeressük őket, már amennyiben ez megadatik..)A te segítségedet szeretnénk kérni a témával kapcsolatban. Természetesen ha nem jelent gond számodra, ha nem gond kérlek írd meg hol tehetjük fel kérdéseinket.(email cím kéne) Segítséged előre is köszönjük Gitta&Gréta U: nyolcadik osztályos tanulók. ÉS bocsi hogy nem a kérdésedre írtunk választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!