Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik ilyen betegség?...

Létezik ilyen betegség? (többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan betegség, miszerint valakinek a szervezete máshogy működik, és nincs szüksége vízre, mert az ételekből és minden másból vonja ki a szervezete a vizet. így például egy kiadós vacsora/ebéd után, nem kíván semmi folyadékot, és ha mégis iszik, rögtön vc-re kell mennie.

érdekelne.

épp veszekszek apámmal.

akkor is nekem van igazam

2010. dec. 11. 09:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
akkor ne higyjek neki, + az orvosoknak akik megállapították ezt nála?
2010. dec. 11. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez nem betegseg, de kifogja meriteni a kivalaszto rendszert, mivel megneheziti annak a munkajat.

Vese karosodas pl.!

Azert nem kellene az emberi szervezetet az oserdoben elt allatokehoz hasonlitani, mivel azok az allatok a termeszetuknel fogva mar, csak is termeszetes alapanyagu elelmet fognak elfogyasztani, es nem a tartositott vagy a vegyszerezett formajat fogjak megenni, de nem is elnek stresszes eletet pl.

2010. dec. 11. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondom, hogy mielőtt elhinnéd, kérdezd meg a PONTOS diagnózist. Engem is érdekelne, szívesen utánanéznék.
2010. dec. 11. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Nem azt mondom, hogy ne higgy az orvosnak, hanem szerintem a barátod ÉRTELMEZTE rosszul ezt az egészet.

Amit eszel, abban külön megtalálható a víz(gyümölcsök, leves..stb.)

De az embernek szüksége van tiszta vízre. Ha ezt nem kapná meg, annak egészségügyi "mellékhatásai" is lehetnek, mint például vesegondok.

Apukáddal meg ne veszekedj, mert ahogy leírtad, vagy a barátod fogalmazta meg, nem is kicsit hangzik hülyeségnek..szerintem az orvos másra gondolt, mint amin a barátod értette az elmondottakat.

2010. dec. 11. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Itt már az elején is kiderl h attol h eszünk lédús dolgokat akkor is vizre szüksége van a szervezetnek.Az a baj h te nagyon ragaszkodsz ahoz amit mondtak neked holott lehet h félreértette az ilető az orvost.Te már ugy kezdted h "akkor is nekem van igazam..." és szerintem itt bárki bármit mond nem hiszed el.Szóktak olyat mondani az orvosok h az is jó ha sok lédus dolgot eszek(jobb mint a semmi)de azt biztos nem h viz nem kell emellett.Ajánlom legközelebb kérdezd meg a háziorvosod h van-e ilyen,de jol tedd fel a kérdést,mert ö is félreértheti.Mond neki hogy érdekel hogy van e olyan h valakinek egyáltalán nincs szüksége vizre,mert anyi gyümit,zöldséget eszik.

Egy idézés a belinkel oldalbol,amúgy olvazsd végig.

"A veséknek bőséges mennyiségű VÍZre van szükségük ahhoz, hogy megfelelően működjenek."

2010. dec. 12. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!