Hogyan tudnék hízni?
18 éves fiú vagyok, 74kg, cukorbeteg!
Szeretnék felhízni 80-85kg-ra.
Napi előírt szénhidrát bevitelem 270g, 60-90-80-40-es felosztásban (reggeli, ebéd, vacsora, utóvacsora).
Milyen ételeket fogyaszthatnék, milyen mennyiségben, stb.? (A zöldségeket nem szeretem)
Nem tudom,hogy a napi előírt beviteli adagodat" módosíthatod e,mert ha nem,akkor ez eleve úgy van előírva,hogy csak megfelelő mennyiségűt vigyél be ahhoz,hogy el legyél napközben.
Ha ezen tudsz változtatni,mármint az adagodon" akkor a mértéktelen evés,ami főleg a délutáni időben van,én ettől híztam.
Nagyon vékony alkat voltam,de nekem a ,kenyér!!a húsok,a tészták,és minden ami olajban sül az meghozta az eredményét,de persze nem zabáltam éjjel-nappal csak kicsit többet ettem ezekből és főleg délután és este.
10 kilót ettem fel így magamra: )
hmm,akkor így sehogyan sem.Mert ha nem tudsz ezen változtatni,akkor csak a jelenlegi súlyodat tartod majd hosszú hosszú ideig.: 8
Próbáld magad így elfogadni.
Esetleg a diabetikusodtól kéne rákérdezned,hátha tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!