Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, 74kg, cukorbeteg!

Szeretnék felhízni 80-85kg-ra.

Napi előírt szénhidrát bevitelem 270g, 60-90-80-40-es felosztásban (reggeli, ebéd, vacsora, utóvacsora).

Milyen ételeket fogyaszthatnék, milyen mennyiségben, stb.? (A zöldségeket nem szeretem)

2010. nov. 30. 14:31
 1/4 Timi: ) ***** válasza:

Nem tudom,hogy a napi előírt beviteli adagodat" módosíthatod e,mert ha nem,akkor ez eleve úgy van előírva,hogy csak megfelelő mennyiségűt vigyél be ahhoz,hogy el legyél napközben.

Ha ezen tudsz változtatni,mármint az adagodon" akkor a mértéktelen evés,ami főleg a délutáni időben van,én ettől híztam.

Nagyon vékony alkat voltam,de nekem a ,kenyér!!a húsok,a tészták,és minden ami olajban sül az meghozta az eredményét,de persze nem zabáltam éjjel-nappal csak kicsit többet ettem ezekből és főleg délután és este.

10 kilót ettem fel így magamra: )

2010. nov. 30. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:
többet nem ehetek, csak úgy változtathatom h egyikből elveszek és egy másikhoz hozzáadom, pl. reggel 30-at eszek akkor ebédre lehet 120g
2010. nov. 30. 15:00
 3/4 Timi: ) ***** válasza:

hmm,akkor így sehogyan sem.Mert ha nem tudsz ezen változtatni,akkor csak a jelenlegi súlyodat tartod majd hosszú hosszú ideig.: 8

Próbáld magad így elfogadni.

Esetleg a diabetikusodtól kéne rákérdezned,hátha tud segíteni.

2010. nov. 30. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:
voltam én már 80kg, kb 1 éve, csak most nem igazán tartottam be az előírtakat és lefogytam. szval ha fajinul betartom a diétát akkor nagyjából tudom tartani a 80-at de egy 85-nek jobban örülnék.. :)
2010. nov. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!