Mitől híztok ti? Én miért nem tudok hízni? 46 kg vagyok és egy 15 hónapos kisfiú anyukája..
Már nem szoptatok 10 hónapja. Egyszerűen nem hízok semmit. Szülésem előtt sem voltam nehezebb, de akkor nyomtam 49 kg-t.
Mindenhol csak a fogyókúráról van szó, de én HIZNI szeretnék, mit tegyek?
En egy orokos kg-al kuzdo vagyok, mert ilyen tipusu vagyok, ezert azt mondom, orulj hogy ilyen szerencses alkatu vagy. Te magad is irod, hogy mindenhol a fogyokurakrol lehet irni, hallani.
Tudod az emberek akik a megjegyzeseiket teszik, pedig ha lenne sulyfelesleged is mondananak valamit.
Inkabb vagjal neki vissza, mondd, hogy ugye irigykedsz, vagy hogy milyen konnyen kapsz magadnak barmilyen ruhat, meg szerencse hogy ilyen vekony vagy.
Mint irod, anyukad is vekony. Ne aggodjal, esetleg hazi orvosodtol kerjel vitamint, kerd segitsen.
Ha egeszseges vagy amugy, akkor sportolj, egyel rendesen taplalot.
Az egyik baratnom is nagyon-nagyon vekony. O mindig 3 pulovert vesz fel a discoba, mert se feneke, se melle, semmilyen nincs. Ennek ellenere en mindig mondom neki, hogy vegyen jo ruhakat maganak, es a modellek mind nagyon vekonyak, fogadja el magat ilyennek, de neki is komplexusai vannak a teste miatt.
Amikor nyugodt eletet el, es baratja van akivel jol megvannak, akkor tud felszedni par kg-t. Tehat ugylatszik a nyugalom nagyon jo mindenre, a stressz pedig nagyon rossz.
Szerintem orulj hogy ilyen alkatod van, ha elonyosen oltozkodsz, akkor irigykednek rad az emberek csak.
Vékony alkatra legalább olyan nehéz ruhát találni, mint túlsúlyosra, de sok-XL-es méreteket legalább gyártanak, kicsit viszont alig.
Nekem a lábam is kicsi, cipőboltban 36-os a legkisebb méret, nekem 35-ös kell. S-es a legkisebb méret nadrágban, vagy 34-es, nekem XS-es vagy 34-esnél kisebb kell. Mivel a legkisebb is derékban bő, a teljesen csípőnadrág pedig combnál szűk. Van egy 3 részes kosztümöm, a blézer jó, a szoknyát szűkíteni kellett derékban, a nadrág állítás után se lett jó, így nem tudom hordani.
Ennyit a ruhavásárlásról :-)
"az én tuti receptem:(karácsonykor olyan 3-4kg)
mindenféle finomság.süti,csoki,halászlé,hal,ebédre,vacsira,közte egész nap kajálás,és fetrengés,tvnézés.bár ez kisbaba mellett nem annyira kivitelezhető.
attol is függ milyen az anyagcseréd.én egy héten egyszer,max.kétszer tudok wcre menni.azzal vigasztalom magam,hogy attól nagy a hasam.:-)"
ennek a válaszolónak üzenem:
igen, attól nagy a hasad. ha változtatsz az életmódodon (rostban gazdag kaják, kis mozgás) akkor minden nap tudsz wcre menni :)
a kérdezőnek pedig... mc donalds, kalóriadús kaják, este 11kor is egyél, sok kenyér..stb. szóval a fogyókúra ellentéte. de ne hanyagold a gyümiket, zöldségeket sem.. sok szerencsét :)
Dohányzol-e? Ez is lehet oka a soványságnak.Egyébként egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy ilyen az alkatod.
Én is ilyen voltam.Most 51 éves vagyok,mindig vékony voltam,48 kg a 157 cm -hez.Annyira azért nem észleltem a soványságot,inkább azt mondták, csinos vagyok.Anyu mindig azt mondta, hogy tovább maradok fiatal kinézetű, mint akik már lánykorukban molettek.Ez így is van, korosztálybelieknél fiatalosabb vagyok. És még valami.Az ember úgy megtud változni, hogy most már vigyázni kell az evéssel.Nekem különben rossz volt az étvágyam, eléggé válogattam is.Egy időben szedtem Peritol tablettát, na attól farkas éhes voltam.Talán próbáld meg, ezt fel kell íratni receptre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!