Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől híztok ti? Én miért nem...

Mitől híztok ti? Én miért nem tudok hízni? 46 kg vagyok és egy 15 hónapos kisfiú anyukája..

Figyelt kérdés

Már nem szoptatok 10 hónapja. Egyszerűen nem hízok semmit. Szülésem előtt sem voltam nehezebb, de akkor nyomtam 49 kg-t.

Mindenhol csak a fogyókúráról van szó, de én HIZNI szeretnék, mit tegyek?

2009. jan. 13. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%

Süti, csoki, kóla, és sok fekvés a kanapén.

(Bakter, hogy valakinek ilyen gondjai legyenek!!!! Irigykedek :D)

2009. jan. 13. 11:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a kenyértől hízok nagyon. Volt, hogy kihagytam egy hónapig (ettem minden mást) és lement 10 kg.
2009. jan. 13. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként hízni szerintem nehezebb, mint fogyni, mert alkatilag ilyen vagy. Nekem is van hasonló típusú barátnőm, én nem irigylem, mert ez se normális. Meg a kövérség se.
2009. jan. 13. 11:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

az én tuti receptem:(karácsonykor olyan 3-4kg)

mindenféle finomság.süti,csoki,halászlé,hal,ebédre,vacsira,közte egész nap kajálás,és fetrengés,tvnézés.bár ez kisbaba mellett nem annyira kivitelezhető.

attol is függ milyen az anyagcseréd.én egy héten egyszer,max.kétszer tudok wcre menni.azzal vigasztalom magam,hogy attól nagy a hasam.:-)

2009. jan. 13. 11:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszolónak: aki nem hajlamos a hízásra, nem fog ezektől hízni, sőt, a kóla elveszi az étvágyat

Kérdező: Próbáltál mozogni, sportolni? Étvágyad jó? Én is ilyen alkat vagyok, most 42kg vagyok, 151cm magasan, évekbe telt 1kg-t is felszedni, pedig nem spóroltam a jobbnál jobb ételekkel (spagettik, krumplifélék, pörkölt, töltött káposzta, rizs ételek, rakott húsok, csoki, sütik... stb.). Picit segít, amikor járom a várost, és ezzel mozgok, de ezt örököltem, és valószínűleg sose leszek túlsúlyos. Mennyire élsz stresszes életet? Mivel ha ilyen az alkatod, és nem vagy hízásra hajlamos, akkor a stressz fogyást eredményez, és nem hízást, mint a túlsúlyra hajlamos alkatúaknál. Mennyire kiegyensúlyozott az étrended? Mennyire rendszeres?

2009. jan. 13. 12:03
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Stressz a mindennapi problémák azért az van.Sport az nem igazán megy inkább minden nap sétálunk a babával. sajnos alkatilag ilyen vagyok, csak bosszant hogy mindenki megszól, hogy de sovány vagy. Mégse látszik, hogy szültem abban reménykedtem, hogy szülés után rajtam marad pár kg, de a kórházból már úgy jöttem ki, hogy 2 kg felesleg volt rajtam.

Ez van. Valószínű bele kell törödnöm ebbe.

Anyukám is csak 56 kg és két gyereket szült.

2009. jan. 13. 12:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el endokrinológushoz,lehet pajzsmirigy túlműködésed van,ez felborítja az egész metabolizmusodat.
2009. jan. 13. 12:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az jó ötlet lenne, hogy vizsgáltasd ki magad, nem szervi probléma okozza-e. A stressztől próbáld valahogy mentesíteni magad, nem kell gyógyszer, de van kifejezetten erre tea, amit iszogathatsz. A séta jó mozgásnak (kivéve, amikor nagy a szmog), otthon is lehet egy kicsit tornázni, vagy zenére táncolni csak magadban. A mozgás ilyenkor azért jól, mert étvágyat csinál.

Gyomorsavad milyen, hogy érzed, sok, kevés?

2009. jan. 13. 13:01
 9/18 A kérdező kommentje:
gyomorsavam az nem sok. vérképem tökéletes. Stresszt nehéz kiűzni.
2009. jan. 13. 13:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
25évig 46kg voltam,a vérképemmel minden rendben volt,én azt hittem eleget eszem de kiderült,hogy még sem ,felirt a doki egy étvágy gerjesztőt meg vitamint is kellett mellé szednem,na akkor indul a nagy zaba korszak és pár hónap alatt 64kg ra hiztam,de amúgy a kenyeret ettem mindenhez szinte, szerintem attól hizik az ember a legjobban.
2009. jan. 13. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!