Leírnátok hogy egy nap mennyit eszik 1 anorexiás?
Azt szoktak irni, hogy 300-400 kcal-t esznek meg naponta. Nezd meg a kaloriatablazatot, van millio itt a neten, es meglatod, hogy miben van ennyi kcal.
Par salatalevel, 2 banan kb.
A kiflit is megtalalod ott.
semmit nagyon...ha yól tom 137 kcal.
Amúgy ne légy anorexiás...Főleg ha még tini vagy...Pont most szombaton volt a Viasat 3-on ,hogy egy anorexiás lánynak,soha nem lehet gyermeke,mert a koplalástól nem fejlődött ki rendesen a méhe...Plusz a fogaid,a hajad,a vérkeringésed,a szíved nagyon megsínyli...Ne légy divatanorexiás,mert gondolom most szeretnéd "elkezdeni" a koplalást! Hidd el,nem éri meg. Eszel...éhezted magad (közben a szervezeted rááll takarék üzemmódra,ami azt jelenti,hogy amit eszel,azt a szervezeted rögtön elraktározza főként zsírra...és még nem,hogy fogynál,hanem hízol is...) Főként le leszel lassulva,suliban/munkahelyen rosszabbul teljesítesz,stb.
Ha fogyni szeretnél mozogj naponta 30 percet,figyelj az étkezésre (látványpékségek süteményeit hanyagold,cukor,tejcsoki,csipszet,szénsavas üdítők kerüld). Egyél inkább zöldségeket,gyümölcsöket,sovány tejtermékeket - és húsokat. és főként, ÉLVEZD AZ ÉLETET!
remélem megfogadod a tanácsaim.Szia.
én azt láttam egyszer, hogy befűszereztek vattapamacsokat, megsütötték, és azt rágták (de nem nyelték le).
egy újságban pedig azt olvastam, hogy le tudják csökkenteni a napi adagot akár két szem (!) gabonapehelyre és vízre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!