Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen alapanyagokból állna...

Milyen alapanyagokból állna egy teljesértékű táplálkozás?

Figyelt kérdés

Tehát egy olyan kombinációt szeretnék alapanyagokra (pl. paprika, tej, stb.) lebontva megtudni, ami fedezi a szervezetem teljes szükségletét. Hogyha ezt enném, mást már nem is kéne ennem elvileg.

Tehát nem a táplálékpiramist szeretnék látni, hanem hogy konkrétan mit vegyek *például* a boltban.

Nem kell hogy megtestesítsen bármilyen ideális táplálkozást ("vega", "kiskalóriás"/"koleszterinszegény", "változatos", stb.) - ilyet is írhattok, de *nem* (csak) A legjobbra vagyok kíváncsi. Hanem minél több félét megismerek, annál jobban örülök! A lényeg, hogy "teljes" legyen, tehát ha kizárólag ezt enném ne hiányozzon semmi belőle.

A körülményeket vegyük úgy hogy átlagos városi.

:) (Főleg azért érdekel hogy lássam mit lehetne még ennem amit esetleg elfelejtek enni. De ennél általánosabban is érdekel hogy miket ajánlanak mások ezért nem írom le hogy mit szoktam én.)

Előre is köszönöm! :)

2010. nov. 14. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha leírod nekem pontosan mit eszel így "általánosan "megmondom mit egyé még vagy mit ne. diet.
2010. nov. 14. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom h erre gondolsz e de leírom én miket szoktam hátha használ vmit

reggeli minidg vmi gabona, pl ha szendvics akkor teljes kiőrlésű kenyér, sokmagvas,barnak eknyér ilyenek és akkor hozzá eszek virslit, tojást, felvágotatt (mikor h jön ki) és zöldséget hozzá, vagy rozspehely, búzapehyel ezekez össezkeverem mézzel és rá tejet, vagy joghurt gyümölccsel és hozzá rozspehely

tízórai minidg gyümölcs

ebéd az csúszik állandóan olya est ebéd körüli de az minidg meleg, ha van akkor leves, de inkább főzelékek, tészta, rizs krumpli, és hozzá tojás, hus, hal (ez is mikor mi alapján)

uzsira általában répát rágcsálok

vacsora: az majdnem mindennap túró vagy kefír

és akkor ebbe van terjtermék, fehérje, szénhidrát, vitamin én kb így szoktam

persez mellé víz, meleg teák

2010. nov. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!