Mennyit ettem ma kb?
Figyelt kérdés
reggeli: 12%os tejföllel kent zsemle paradicsommal
tízórai: banán + túrós-tejfölös zsemle( a túró ki volt keverve egy kis 12%os tejföllel, ergó körözött, csak hagyma és paprika nélkül)
ebéd: sajtos-baconos-pulykamell (70g- bacon nagyon kevés volt rajta) 1 db konzervbarackkal
uzsonna: répa-alma lé (itthon készített) + később 2 dl 2,8%os tej
majd elmentem futni 0,5 órát, utána ittam megint 2 dl tejet.
vacsi: zsírszegény túró tejföllel kikeverve + 1 alma
Ez sok volt?
2010. nov. 11. 20:04
1/2 anonim válasza:
mivel nem tudjuk az adataid, csak annyit mondhatok, hogyha 8-10 éves elmúltál már akkor kevés
2/2 anonim válasza:
Azt tippelném, hogy fogyókúrázó lány vagy. Ez nem volt sok, kb 800 kcal. DE: Tejföl ebben az esetben abszolút tiltott kaja, konzervbarack helyett pedig egyél igazit, mert a konzervet cukrozzák.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!