Szerintetek ma mennyit ettem?
Figyelt kérdés
Reggeli: 2 pirítós rajta vaj, pulykasonka, sajt; + egy tejes kávé(semmi cukor,)
Ebéd: Káposztás főzelék( káposzta, krumpli, hagyma)+ csirkemell
délután:2 szelet pirítós rajta sovány túró, pulykasonka, sajt + egy szelet csirkemell + egy kapucíner csoki+ egy tejes kávé( semmi cukor)
vacsora: Sovány túró ( kb 100g) csirkemell, 2 szelet pulykasonka egy paprika
2011. okt. 15. 22:31
1/7 anonim válasza:
Ennyit:Reggeli: 2 pirítós rajta vaj, pulykasonka, sajt; + egy tejes kávé(semmi cukor,)
Ebéd: Káposztás főzelék( káposzta, krumpli, hagyma)+ csirkemell
délután:2 szelet pirítós rajta sovány túró, pulykasonka, sajt + egy szelet csirkemell + egy kapucíner csoki+ egy tejes kávé( semmi cukor)
vacsora: Sovány túró ( kb 100g) csirkemell, 2 szelet pulykasonka egy paprika
2/7 anonim válasza:
első válaszoló XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szakadtam egy sort XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4/7 A kérdező kommentje:
első: bölcs vagy és igazságos, de ezzel nem lettem okosabb, de mivel kedvelem a szarkasztikus humort úgy döntöttem hasznos tanácsnak értékelem! Nice job! ;)
2011. okt. 15. 22:43
5/7 anonim válasza:
Akkor egy kicsit számolok is,szerintem 1300-ban megáll.
6/7 anonim válasza:
kcal.hu-t nem tudod használni? csak mert még számol is helyetted ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Azta ez tényleg ilyen kevés lenne?? Meglepődtem de végülis lehetséges, bár mindegyik csirkemell evés azért két rendes szeletet jelent alkalmanként,a piritósok meg nem valami mini toszt szerű hanem félbarna kenyérből voltak.. ezt figyelembe véve is ilyesmi érték jöhet ki? Köszi a választ!
2011. okt. 15. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!