Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet összefüggés? Gyorskaja+b...

Lehet összefüggés? Gyorskaja+betegség

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy miután nagy mennyiségű McDonald's-os kaját eszem, másnap beteg leszek (vírus). Nálam sajnos nem ritka a mekis kaja, olyan havi egyszer vagy kétszer szoktam enni egy nagyobb adagot. Gyakran is vagyok beteg. Általában egy évben 6x-7x. Úgyhogy persze nem minden meki után betegszem meg, de ha beteg leszek, akkor szinte mindig meki utáni nap. Volt olyan, hogy meggyógyultam, mentem mekizni és másnap újra kijött a betegség.

Lehet összefüggés?

tegnap 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"miután nagy mennyiségű McDonald's-os kaját eszem, másnap beteg leszek (vírus)"

Önmagában a mekis kaja nem okoz vírusfertőzést.

"Nálam sajnos nem ritka a mekis kaja, olyan havi egyszer vagy kétszer szoktam enni"

Nyilván a havi 0 a dietetikailag ideális mennyiség, de havi egy-két mekizés egyáltalán nem sok. Ha gyakran vagy beteg, akkor mindneképp menj kivizsgálásra, hisz valamilyen tényleges diszfunkció lehet a háttérben.

tegnap 15:26
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
tegnap 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!