Ha felhígítom a gyomorsavam, azzal hogy iszok vizet hogy a kaja tovább maradjon a gyomromba az inzulin további termeléséhez vezet?
Figyelt kérdés
Tanuláskor reggel beszoktam dobni pár falatot hogy legyen valami a gyomromba és utána iszok rá sok vizet hogy felhígítsam a gyomorsavamat, hogy tovább maradjon ott a kaja, mert ha üres a gyomrom nem tudok koncentrálnitegnapelőtt 18:48
1/10 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretném emiatt növelni a cukorbetegség esélyét
tegnapelőtt 18:51
2/10 anonim válasza:
Csak a Nők Lapján lehet az emberi gyomorsavat egy-két pohár csapvízzel higítani.
3/10 A kérdező kommentje:
:D
tegnapelőtt 19:10
4/10 anonim válasza:
#2 Ezt kifejtenéd, hogy miért? Ha nem hígul a gyomorsav a hozzáadott vízzel, akkor hogy kell elképzelni a kapott oldat koncentrációját és ph értékét?
5/10 anonim válasza:
Hiába vihogsz, ha a szervezetedben bárhol megváltozik az egyébként igen kényes ph érték, akkor azt rövid úton visszaállítja (nem kóros esetben).
6/10 anonim válasza:
"kifejtenéd, hogy miért?"
Úgy értettem, hogy ÉRDEMBEN nem lehet az emberi gyomorsavat egy-két pohár csapvízzel higítani, mert annak rohadt erős PH-ja van, továbbá rohadt gyors ütemben termelődik, így csapvíz iszogatásával maximum pár percre tudod higítani, de annak semmi jelentősége nem lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
És ha megiszok 1 liter vizet?
tegnapelőtt 19:46
8/10 anonim válasza:
Továbbra sem. Ha találsz egy józan pillanatot két ostoba ötlet közt, nézz utána a vízmérgezésnek kislányom.
9/10 anonim válasza:
#6 Nem volt pontos a megfogalmazásod - kvázi hülyeséget írtál -, ami a lenéző Nők Lapjázásod után kicsit gáz.
10/10 A kérdező kommentje:
#8 értem, ettől függetlenül nem kéne ostoba bunkó paraszt módjára válaszolni
tegnapelőtt 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!