175centisen 50kiló nagyon ciki? Hogyan tudnék kicsit meghízni? 14/F
én mióta gyúrok 10 kg-al nehezebb lettem.(heti 1-2x gyúrok.) :D 14/F
174Cm/60,3kg vagyok ésis 50 kiló voltam köbö.
egyáltalán nem ciki
de ha fel akarsz szedni pár kilót kezdj el gyúrni vagy aktívan sportolni
16/L
Ahogy az első mondja: csúnya a sovány ember, csak egy csúnyább van nála, a kövér :))
Nehogy már az legyen a célod, hogy meghízz! Szedj fel magadra 15 kg izmot! Ha genetikailag ilyen alkatú vagy, gyúrj kicsit nagyobb súlyokkal, rövidebb ideig, és többször (izületekre nagyon figyelj, csak kíméletesen!)
Táplálék kiegészítők közt találsz olyanokat, amik nincsenek teteb@szva fölösleges cuccokkal, ezeket is kipróbálhatod az edzés mellett. (tiszta fehérjék, amino savak, ásványi anyagok, vitaminok) Ezek inkább abban segítenek, hogy kicsit tovább bírd az edzést, és hamarabb regenerálódj.
És csak türelmesen, óvatosan. Ne siettesd, 14 évesen még bőven fejlődsz egyébként is, nem hajt a tatár. A cél pedig mindig a minőségi edzés, és az egészség!
Nem ciki, csak ha te annak érzed.
Hízni nem olyan nehéz: csak legyen mindig kéznél valami nasi, és menni fog az.
A rendszeres étkezésen múlik az egész.
Viszont sport nélkül csak kilókat kapsz, jó alakot nem.
A rendszeres sport viszont étvágyat is csinál...
Az izom súlyra nehezebb, viszont térfogatra kevesebb.
reggel zabpehyely és tojás
utána risz és csirek
este zöldség és csirke
lefekvésnél protein turmix és 1 kis kanál lenmagolaj.
Sok sok gyúrás
gyúrás után sok sok protein
a gyúrás akkor jó ha már fáj.
ha nincs pénzed konditeremre, húzódzkodás és fekvőtámasz, felülések., gugolás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!