Érdemes-e proteinport ennem, és ha igen mennyit? (25L)
Figyelt kérdés
Nagyjából minden másnap szoktam edzeni. Jelenleg erősítek, krav maga edzésre járok, és igyekszem kalóriaégető dolgokat csinálni (bicikli, HIIT workout). Elkezdtem felsőtestre is komolyabban edzeni, és szeretnék még több időt fordítani edzésekre. Már van proteinporom, csak még nem kezdtem el használni, mert nem tudom, hogy indokolt-e. Ha rendbe jön a térdem akkor pedig újra elfogok kezdeni futni. Körülbelül mennyit és mikor kellene bevennem? (Közvetlenül edzések után/csak edzések után stb...)?dec. 15. 13:02
1/7 anonim válasza:
Azt sem tudod hogy eszik vagy isszák a proteinport pedig isszák
2/7 anonim válasza:
Ha a napi fehérjeszükségletedet táplálkozással is be tudod vinni, akkor nem szükségszerű. ( Kb 1gramm fehérje/ tskg-ként)
De a natur, ízesítés mentes, jó minőségű fehérjepor végül is nem árt.
3/7 anonim válasza:
Attól függ mi a cél meg mit eszel. Ha megvan 1.5 gr /testtömeg kg fehérjebevitel a napi étkezéssel akkor teljesen felesleges. Ha 1.2 alatt van akkor indokolt. Közte emberfüggő.
Idòpont mindegy, a napi bevitel a lényeg
6/7 A kérdező kommentje:
Első kommentelő. Tudom, hogy általában összekeverik folyadékkal és megisszák, de még ezer módon el lehet fogyasztani. Nem mindegy hogy hogyan írom le? Az a lényeg, hogy bekerüljön a szervezetbe.
dec. 20. 10:46
7/7 miki9 válasza:
Az étkezéstöl függ hogy kell e potlag feherje port használni, az meg felelötlenség hogy ismeretlen mondjon véleményt, azt csak te tudod hogy étkezel miböl mennyit eszel !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!