Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mákos bejglitől hasfájás,...

Mákos bejglitől hasfájás, hasi görcs lehetséges??

Figyelt kérdés

Imádom a mákos bejglit, minden héten veszek a LIDL-ben, és egy hét alatt elfogy. Nyilván nem csak ezt eszem, de a felét lefagyasztom, és jól beosztva eleszegetem egy hét alatt.

A héten hétfőn, és szerdán ettem, illetve szombat este. Hétköznap miután ettem olyan hasfájásom lett, nem sokkal rá h azthittem felfordulom, hétfőn a hasi görcsök kisebb szünetekkel, de eltartott egészen estig.

Most szombat este ettem 2 vékony szeletet, és egyszerűen előtte nem volt semmi bajom, majd egyszercsak megint elkezdett fájni nagyon a hasam. :(( nem kell wc-re mennem, csak nagyon fáj, és feszül a hasam. :(

Eddig soha semmi bajom nem volt a mákos dolgoktól.

Létezik, h mák allergiám lenne? Vagy mégis mitől fájhat ennyire a hasam? :( oké, nem itt keresem a teljes megoldást, de brutális ez a fájdalom, plusz kb csak arról olvasok a neten h a mák mennyire egészséges...

dec. 15. 01:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
8-as aki a 4-es is volt. Így utólag is nagyon szépen köszönöm a válaszod, és az elmagyarázást. Azóta nem is ettem semmilyen mákow dolgot, csak ma egy szeletet. Hálisten nem lettem rosszul, de továbbra is inkább hanyagolno fogom, biztos ami biztos alapon. Nem akarok újra olyan rosszul lenni. Köszönöm
dec. 26. 15:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Hmmm. 9-es köszi. Hát a nyugtató dolgok elég jók, de az viszont kevésbé, h hozzá lehet szokni.

És itt eszembe is jutott Szabó Győző... Ők is tolták. Asszem ezt kihagyom.

dec. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!