Mákos bejglitől hasfájás, hasi görcs lehetséges??
Imádom a mákos bejglit, minden héten veszek a LIDL-ben, és egy hét alatt elfogy. Nyilván nem csak ezt eszem, de a felét lefagyasztom, és jól beosztva eleszegetem egy hét alatt.
A héten hétfőn, és szerdán ettem, illetve szombat este. Hétköznap miután ettem olyan hasfájásom lett, nem sokkal rá h azthittem felfordulom, hétfőn a hasi görcsök kisebb szünetekkel, de eltartott egészen estig.
Most szombat este ettem 2 vékony szeletet, és egyszerűen előtte nem volt semmi bajom, majd egyszercsak megint elkezdett fájni nagyon a hasam. :(( nem kell wc-re mennem, csak nagyon fáj, és feszül a hasam. :(
Eddig soha semmi bajom nem volt a mákos dolgoktól.
Létezik, h mák allergiám lenne? Vagy mégis mitől fájhat ennyire a hasam? :( oké, nem itt keresem a teljes megoldást, de brutális ez a fájdalom, plusz kb csak arról olvasok a neten h a mák mennyire egészséges...
Hmmm. 9-es köszi. Hát a nyugtató dolgok elég jók, de az viszont kevésbé, h hozzá lehet szokni.
És itt eszembe is jutott Szabó Győző... Ők is tolták. Asszem ezt kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!