Lehetseges, hogy nalunk 3 hosan kezdodik a hasfajas?
Igen, nálunk! :-( Már el is múlt 3 hónapos a lányom, amikor kezdődött, és még mindig tart, 5 hónapos lesz holnap.
Azt hiszem korábban itt olvastam erről válaszokat, és a legtöbb babánál akkor múlt el, amikor megkezdték a hozzátáplálást.Én most ebben bízom!:-(
Bár egyébként nem vagyok teljesen biztos benne, hogy csak a hasa fáj, mert szerintem ilyenkor már elkezdenek a háttérben a fogak is mocorogni!
Remélem nálatok hamarább elmúlik, kitartást kívánok!
Igen nálunk dettó!!! Pont három hónapos volt, amikor elkezdte! 16 napig tartott. Rettegtem az estéktől!
DE, ez nem hasfájás volt nálunk! Egyszerűen semmi nem volt jó! Nem akart enni, fürödni-amit imád-, aludni....semmit. Azt hittem megbolondulok. Az egyik ismerős mondta, hogy náluk is ez volt, és nyugodjak meg, hogy két hét és vége.....a 14. napon már reménykedtem, de ő ráhúzott még két napot :D
Azóta sem volt semmi ilyen. Gyógyszert nem kapott.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!