Bruttál másnapos vagyok, nem jó a gyomrom, beleim, Melyik segitene az alkohol okozta káosznak , Széntabletta vagy Normaflore?
Figyelt kérdés
ma 07:58
1/3 anonim válasza:
Nem tudom. Egyszer olyan másnapos voltam, hogy rosszullétemben azt hittem, meghalok. Nem volt semmi gyógyszerem, csak sok vizet ittam, sima kenyeret ettem, meg feküdtem, mást nem tudtam csinálni. Estére meggyógyultam. Mondjuk ez nem túl biztató, ugye?
Azért szerintem széntablettát ne vegyél be, hadd ürítse a szervezeted ki a mérget! A normaflore talán ártalmatlan, de nem tudom, segít-e.
Máskor ne igyál annyit!
3/3 anonim válasza:
Széntablettát ne.
A noemaflore és egy vitamindús étkezésekkel teli nap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!