Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tegnap alkoholt fogyasztottam,...

Tegnap alkoholt fogyasztottam, kis pálinka, meg sok korsó sör, Most reggel ettem, sültkrumplit de at is ment, vagy beindítitta a emésztést durvánn, hasmenés a tünet, zuborog a bélrendszer. Epe meggyült éjszaka az most szabadult el?

Figyelt kérdés

Éjszaka meggyűlt epe, most bomlik?

Ez lehet a helyzet?

dec. 10. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeségeket írsz, tegnap egyszerüen rengeteget ittál, és most másnapos vagy.
dec. 10. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Gyomorrontást kaptál akkor van ez. Én alkesz vagyok naponta iszok 6-8 liter sört meg rövidet már sok éve, szóval tapasztalatból mondom. Egyél rá minél többet még...
dec. 10. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
No attól hogy alkesz vagyok még írhatok értlemes választ is, nem muszáj ám lepontozni. Mpondom kérdező egyél rá amit csak bírsz, úgy helyrehoz a másnaposság ellen is, meg nem tud átmenni úgy rajtad (helyrejön az emésztésed). Ennél jobb tanácscal szerintem senki nem tud előállni, én több mint két évtizede függő vagyok. Nagyon káros az italozás, jótanácsom hogy ne szokj rá.
dec. 10. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De van ami idővel bomlik. Pl az én agyam :)
dec. 10. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még utólag megjegyezném az is lehet pont elkaptálé valamit pl vírust. De reméljük a legjobbakat.
dec. 10. 12:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek jó pontot adtam,

Ettem már kis székelykáposztát, kenyérrel, az jól esett, most basszus mi sok vizet iszok, brutál szorítom a vizet.

dec. 10. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha széllel jön a szar, az hangos.
dec. 13. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
gondolom azóta már a székelykáposztát is kifostad
dec. 15. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Savanyú uborkát kell enni és a levét meginni. Nem szabad másnapos délelőtt semmi mást zabbantani.
tegnapelőtt 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!