Ha sok a baktérium a bélrendszerben, arra jó a probiotikum?
Nem jó, kárt csinàl. Elsőnek a túlszaporodást kell helyretenni.
Normix, klion kúra. Mellé oedig enterol probiotikum, mert az élesztőgombat tartalmaz nem bacit. Rengeteg nem puffasztó nyers zöldség (bélradírozó hatással van)
Diéta: glutén, laktóz, cukor teljes megvonása, mert ezek erjesztődnek és csak etetik a bacikat. Sok húst kell enni. Emésztest segítőket: iiberogast, raphachol, gyogyteák, citromos víz.
Sport ez fontos! Megfelelő mennyiségű alvás.
És az első és legfontosabb az ok felderítése és kezelése.
Benne voltam 8 hónapig. Ezek összessége segített.
Bélradírozó 🤣
Ez is a Wikipédiáról van? Na nem! Az Enterolt pedig sürgősen el kell felejteni. Az egy totál idegen GOMBAfaj, semmi keresnivalója az emberben.
Igen bélradírozó ..nem tudom más szóval leírni, mivel nem tudja teljesen mondjuk a nyers répát szetbontani a gyomor, egeszbe kerül a bélbe es a kis bolyhokról takarítja a bacikat....stb.
Nem wiki. 8 hónapig szenvedtem es egy orvossal gyógyultam így. 2 hónap alatt. Ne szólj bele olyanba, amiről fogalmad sincs.
Igen is az élesztő gombás probiok jók ilyenkor, mert segítik a bélmotilitást.
Hidd el nem írnam le, ha nem tudnám. 8 hónapig csak tükrözésekre, mr vizsgálatokra jártam, mire kiderilt, hogy góc miatt van gyomor/bél hurutom es ez miatt SIBO-m.
Ha olyan profi orvosod lett volna, nem 8 hónapig kínlodtál volna, hanem max kettőig.
Az enterolban szerintem nem éleszto gomba van, hanem valami fonalas (penész) féle. De a lényegen nem változtat
Már megint olyanba szólsz bele, amit nem tudsz. Beteg lettem, beutaltak a gasztrora...tb alapon.
Nem haladt a dolog, ezert elmentem magán belgyógyász, gasztroenterológushoz. 2 honap alatt meggyógyultam. Élesztő gomba van az enterolban. Penesz gombát egyikbe sem tesznek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!