A boltban kapható tartósítóval kezelt felvágottak, talán 2 hétig is elállnak, a szer kiöli a baktériumokat belőlük. Meglehet még a bélrendszerben a hasznosakat is?
Figyelt kérdés
nov. 11. 08:37
1/9 anonim válasza:
Szerintem azt nem bántja, hacsak nem irreálisan nagy mennyiséget eszel meg belőle
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem sem bántja, csak olyan rossz vot hallani hirtelen,
A villanyoson beszélték.
nov. 11. 08:44
3/9 anonim válasza:
Ez megint csak pletyka, semmiféle tartósítóval nem mérgezik a felvágottakat.
4/9 anonim válasza:
Hidd el, a "házi kooobászba" is kerül "páCSó", hogy biztos ne legyél botox mérgezett, még sokkal több is, mint a boltiba, mert ott nem patikamérlegen adagolják.
Egészségesnek egyébként épp nem túl egészséges a nátrium-nitrit, de sokkal egészségesebb, mint megförmedni.
5/9 anonim válasza:
osztán milyen szer meséd mán el? "szer"?
6/9 anonim válasza:
4
Lehet kapni nitrites pácsó nélküli termékeket is..Az Tény,hogy a legtöbb bolti termékben van..De azért nincs szükség mindenképp a nitritre a botulizmus elkerüléséhez.A füstölés és a normál só is tartósít.
8/9 anonim válasza:
Csak rakkelto, attol is ijedezhetsz. Hosszu tavon.
9/9 anonim válasza:
Gyerekeknek biztosan nem ajánlható a nitrites felvágott vagy hasonló hústermék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!