Hogyan hízhatok?
Figyelt kérdés
52 kg vagyok és hízni szeretnék. Mit egyek illetve ennyit hogy hízzak kb egy 4-5 kg-otdec. 2. 09:24
2/5 anonim válasza:
Mennyi kalóriát viszel be egy nap? Nekem akkor sikerült híznom, mikor a szokásosnál többet vittem be. Letöltöttem egy alkalmazást (Yazio), kiszámolta mennyi kalóriát kell bevigyek, és sikerült is hízni pár kilót.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy keveset eszek,de nincs is eszembe a kaja
dec. 2. 13:42
4/5 anonim válasza:
Mondjuk akkor egyél. Napi 3 nagyobb étkezés, és közte 2 kisebb.
Nem nagy dolog amúgy, csak hozzá kell szoktatni magad.
5/5 anonim válasza:
Tegyél ki egy kis tál mogyorót vagy diákcsemegét az íróasztalra, dohányzóasztalra, bárhova karnyújtásnyi távolságra, ahol sok időt töltesz. El fog fogyni, ha szem előtt van. Helyből napi 400 kcal plusz.
És azér sportolj mellé, ne tisztán hájból pakold magadra a plusz 5 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!