Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi állhat amögött, hogy...

Mi állhat amögött, hogy ezeket az ételeket/italokat nem tudom megenni/meginni? 27/N

Figyelt kérdés

-zöldségek, gyümölcsök

-dió, mák, gríz (pl grízes tészta)

-hüvelyesek

-gyümölcslevek, szénsavas üdítők, tea

-szénsavas víz

-tejtermékek (állítólag nem vagyok rá érzékeny, mégis bajom van tőlük)

-péksütemények

-csoki

-bármi, ami kakaós (mindig prüszkölök a kakaóstól)

-a kávétól is mindig hapcizok, de anélkül nem tudnék élni

-minden, ami olajban sült (napraforgó olaj)

-szója

Jelenleg ennyi jutott eszembe. Készülök férjhez menni, és ahogy beszélgetek a főzésről a vőlegényemmel, kiderül, hogy alig van, amit meg tudok enni.

Vannak olyan ételek, amiktől azonnal megy a hasam begörcsölök és hányingerem van, míg vannak olyanok, amiktől akkor van bajom, ha kicsit többet eszek belőlük. Ezen most elgondolkodtam, hogy mégis milyen diétát tartsak, mire figyeljek oda. :/

ma 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez több dolog is lehet együtt, mert nagyon sok ételt elutasitasz. Lehet, hogy van olyan ami tényleg nem tesz jót neked, vagy szenzorosság, esetleg nem tudod megragni (zavar az állaga). Szóval sok dolog lehet, de azért így nem lesz egyszerű olyat főzni, amit te is megeszel.
ma 18:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem azért nem eszem, mert nem ízlik vagy nem szeretem, hanem mert tüneteim vannak tőlük
ma 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!