Hogy bírja az, aki számolgatja ezt a hülyeséget?
Bele is bolondulnék, az ember nem erre lett kitalálva.
Gondold már el nagyapádat, ahogy kalóriát számol!
Meg ez a mindenmentes diéta. Viccesen hangzik (nem véletlenül figurázzák ki mindenhol, hogy a mindenmentes az a szalvéta meg a levegő), de van, akinek ez az élete.
Nem bírnám! Ne gyertek a betegségekkel, mert nincs az a betegség, amit csak ezzel a hülyeséggel lehet leküzdeni.
Régen annyi volt, hogy a cukros nem ehetett cukrot (még nem volt édesítő). Ma már ezt is elég jól megoldották. Akkor miért pont egyéb betegségek járnának azzal, hogy ezt az őrületet csinálod?
De tudom én, hogy a legtöbben fogyókúra miatt csinálják, meg az alakjuk miatt, csak jobban hangzik az, hogy erre is meg arra is érzékeny vagyok.
Nem kell ugranod, nem győzöl meg!
Csak csodálkozás miatt írtam ki ezt a kérdést, hogy hogy bírjátok? Én biztos, hogy nem csinálnám.
Sok erőtök van, az biztos. De valami hasznosabbra is lehetne fordítani ezt az energiát.
Az intoleranciák régen is léteztek, de szerintem is kevesebb érintett volt, és az enyhébb érzékenységekkel se nagyon foglalkoztak. A "gyógymód" is sokat változott, pl. nekem terhességi diabéteszem volt, elég rendesen be volt határolva, hogy mit, mikor, mennyit lehet enni. Gyümölcs, tejtermék, fehérliszt, napi 5x enni, szinte minden beszabályozva... Anyumnak velem szintén ez volt a diagnózisa (neki ráadásul sokkal rosszab értékei voltak, nekem épp határérték, neki jó magas, vizelet is rossz), ő mesélte, hogy akkoriban teljesen más volt az ajánlás, ő pl. mandarinon és tejen élt, amiket én pl. nem is nagyon fogyaszthattam 🙃
Van egy barátnőm, a lánya 25 éves, 1800g-mal született időre, és utána sem akart gyarapodni, ahogy kellett volna. Nagy nehezen kiderült, hogy gluténérzékeny volt már az anyaméhben is... szóval régebben is volt már ilyen, nem az elmúlt években kezdődött ez, maximum nehezebben derült ki, meg megszokták, együttéltek a nyavalyájukkal.
A kalóriaszámlálás valóban egy újabb "hóbort", de minden kornak megvan a saját divatdiétája, az én fiatalkoromban mindenki a 90 napost nyomta 😀 (Amiben meg az volt a vicces, hogy általában egy családtag miatt aszerint evett az egész család, a kalóriaszámlálók meg legalább bármit ehetnek, max. kevesebbet...)
Én sem számolnám szívesen a kalóriát amúgy, de beismerem, hogy ehhez lusta vagyok, inkább futok heti 40 km-t, nekem ez jött be 😀
Kedves 31-es, mi már majdnem egyetértünk, s most, hogy mondod, régen tényleg így volt.
Az biztos, hogy én sem számolgatnám, ahhoz kétszer kéne születnem. Én is a mozgásban hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!