Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy a finom...

Miért van az, hogy a finom dolgokat olyan nehéz abbahagyni?

Figyelt kérdés
Ha csokit eszek, minimum 1-2 tábla kell, sütiből fél tepsi, chipsből 2 zacsi...Vagy sokat, vagy semmit.Képtelen vagyok abbahagyni a finomságtömést.Nem vagyok kövér, sőőt, inkább vékony.De ha mindig engednék a kísértésnek, szerintem gurulnék.Nem tudok mérétket tartani.Más is így van ezzel?Sokkal inkább a szeme éhes mindig, mint a gyomrom.Hogy lehetne ezt leküzdeni?Könnyebb teljesen megállno a szénhidrátevést, mint abbahagyni 3 kocka csokinál...Szedtem hosszú ideig krómot, nem segített semmit.
2009. jan. 8. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia, ezzel én is így vagyok. nagy szerencsémre a csipszet és a sós rágcsákat, csokit nem szeretem. de a száraz házi sütiből iszonyat menyiséget tudok enni. nem tudom abbahagyni, sokszor hasfájásig teleeszem magam, aztán 2 napig pihegve veszem a levegőt és léggömbnek érzem magam. aztán megfogadom, hogy legközelebb mértéket tartok. szerinted? ha nincs süti, nem izgat, de amint elémrakják vége van mindennek.
2009. jan. 8. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Véletlenül privibe reagáltam a kommentedre=D na nem baj, csak nem így terveztem.
2009. jan. 8. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet.. családi összejövetelekkor annyi féle süti keveredik a számban, hogy már nem is esik jól. Van hogy már teljesen tele vagyok, és szinte már rossz lenyelni egy újabb sütit, de mégis tömöm magamba, mintha muszály lenne :D
2009. jan. 8. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ismerős a helyzet=D Engem az tud még az átlagosnál is jobban felelkesíteni, ha rengeteg féle süti van előttem."Dejól néz ki..és ez.ez mégjobb, ezt is muszáj megkóstlnom" s csak mégegyet, csak mégegyet, aztán ott tartok szinte, hogy elettem a vendégsereg táplálékát=Dnajó azért ez elég túlzás,ennyire nem vagyok bárdolatlan.de ha nem szégyellném magam a "tömeg " előtt,el tudom képzelni, hogy képes lennék mindent felfalni=(
2009. jan. 8. 15:11
 5/5 A kérdező kommentje:
feLLelkesíteni=D
2009. jan. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!