Csíráztat valaki? Melyik "finom", és mire jó? Mivel, mihez eszed?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 18:01
1/2 anonim válasza:
A brokkoli nem kifejezetten finom,de tökéletes táplálék,rákmegelőző hatású.Sajna ennek a csíráztatása kicsit macerás az apró magok miatt.
Tavaly csíráztattam sokat,de vajon miket?(:Talán lucernát?Az fincsi volt!
2/2 anonim válasza:
Salátákba,szendvicsre szórva,de mindig csak a kész ételbe,mert hő hatására sok hatóanyaga elvész - kivéve a hüvelyesek ,azokat kb 10-15 percig párolni kell. Keress rá a CSíráztatásra, rengeteg leírást találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!