Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csíráztat valaki? Melyik...

Csíráztat valaki? Melyik "finom", és mire jó? Mivel, mihez eszed?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:

A brokkoli nem kifejezetten finom,de tökéletes táplálék,rákmegelőző hatású.Sajna ennek a csíráztatása kicsit macerás az apró magok miatt.

Tavaly csíráztattam sokat,de vajon miket?(:Talán lucernát?Az fincsi volt!

2011. okt. 21. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Salátákba,szendvicsre szórva,de mindig csak a kész ételbe,mert hő hatására sok hatóanyaga elvész - kivéve a hüvelyesek ,azokat kb 10-15 percig párolni kell. Keress rá a CSíráztatásra, rengeteg leírást találsz.
2012. dec. 25. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!