Lehet, hogy evészavarom van?
Figyelt kérdés
Miután megszültem, elkezdtem egészségesen enni, edzeni és számolni a kalóriakat és ezzel szépen le is fogytam Bmi szerint 61,5 kg az ideális súlyom, én 1,5 évig 59,5-63 kg között mozogtam. Most viszont, hogy visszamentem az irodába, sokkal többet ülök és úgy érzem, nehezebb tartani a súlyomat. Ez nagyon nyomaszt. Már legalább 3 kg feljött és úgy érzem, nem tudom megállni, hogy egyek. Ráadásul állandóan van, valami szociális esemény, ahol túleszem magam. Ha sokat eszek, vagy egészségtelent, utána nagyon rosszul érzem magam a bőrömben és szörnyen demotivált leszek. Ha a mérleg többet mutat 60 kg-nál (ami lassan 3 hónapja így van), az szinten nagyon lelomboz. Most 61,5-63 között vagyok. Nagyon sokat gondolok erre. Továbbra is egészségesen eszek és edzek egyébként. Úgy érzem, nincs más igazi értékem, csak a kinézetem. Sok pozitív visszanjelzést is kapok rá. Ráadásul ettől úgy érzem, hogy különleges vagyok. Nem olyan, mint az átlag, aki nem teszi bele a munkát a kinézetébe és az egészségébe és csak nyafog, hogy nem tetszik magának a tükörben. Ez már evészavar lehet?nov. 22. 08:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen, már az lehet. Beszélgess el egy szakemberrel, mielőtt rosszabb lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha még nem is az, könnyen lehet belőle. Gyorsan keress pszichológust.
Eleg eselyes hogy mentális az evesed hattere. Foleg ugy h visszamentel dolgozni
3/3 anonim válasza:
Igen, ha az étel ilyen érzéseket vált ki belőled, meg ennyit kattogsz rajta, meg a legértékesebb tulajdonságodnak az 59 kilódat tartod, és a 62 t meg borzalmasnak, akkor igen. Ideje pszichológust keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!