Egy átlagos nő mennyit tud hízni egy hónap alatt (ha ez a célja)?
Sziasztok én egy nagyon vékony 30 éves nő vagyok.
Szeretnék hízni olyan 5-max10 kilót. Az evés nem az erősségem, mert észre sem veszem sokszor hogy éhes vagyok, valamint nem bírok sokat enni.
Most egy hónapja nagyon ráálltam a dologra, és edzeni is elkezdtem, hogy jobb legyen az étvágyam. Fokozatosan tudom növelni az étkezések számát és adagját.
Én magamon kétségkívül látom az apró változást, szóval haladok de nem kellett volna már látványosabban kerekednem 1 hónap alatt? Tényleg minimális a változás, ettől függetlenül örülök, csak gondolom mehetne gyorsabban is. Kicsit a combom oldala striás lett egyébként.
Mérlegen nem mérem magam, mert utálom látni hogy mennyire keveset mutat.
Igazából csak kiíváncsi vagyok mihez kéne tartsam magam, milyen célok reálisak. Alapvetően nyárig szeretnék jobban kinézni, aztán tartani az állapotot persze.
Köszönöm ha segítesz
Egyébként az első 1-2 hét a rossz az tényleg megszenvedős, mert "sok" a gyomronak - de hozzászokik. :) Lehetetlennek tűnik, és hosszú időnek, de megszokja.
Mondjuk, ha leírnád, mit eszel egy nap, többet segíthetnénk, hol csúszol meg, de állítom nem eszel a magasságodnak és súlyodnak eleget :(
Ma reggelire egy nagy zabkását ette, de általában 3 tojást szoktam csak azt hamar megunom ezért néha kell más. Kenyeret nem szeretek reggelizni, müzlit se mert tejet nem ihatok.
Ebédre ettem egy kis libalevest és egy libazúza pörköltet nokedlivel. Most kéne még valamit ennem, kakaós csiga és banán a terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!