Egy átlagos nő mennyit tud hízni egy hónap alatt (ha ez a célja)?
Sziasztok én egy nagyon vékony 30 éves nő vagyok.
Szeretnék hízni olyan 5-max10 kilót. Az evés nem az erősségem, mert észre sem veszem sokszor hogy éhes vagyok, valamint nem bírok sokat enni.
Most egy hónapja nagyon ráálltam a dologra, és edzeni is elkezdtem, hogy jobb legyen az étvágyam. Fokozatosan tudom növelni az étkezések számát és adagját.
Én magamon kétségkívül látom az apró változást, szóval haladok de nem kellett volna már látványosabban kerekednem 1 hónap alatt? Tényleg minimális a változás, ettől függetlenül örülök, csak gondolom mehetne gyorsabban is. Kicsit a combom oldala striás lett egyébként.
Mérlegen nem mérem magam, mert utálom látni hogy mennyire keveset mutat.
Igazából csak kiíváncsi vagyok mihez kéne tartsam magam, milyen célok reálisak. Alapvetően nyárig szeretnék jobban kinézni, aztán tartani az állapotot persze.
Köszönöm ha segítesz
Havontam max. 2 kg a reális cél, föleg, mert szerintem meg elhízni akarsz.
Másrészt ne a súlyt nézd föleg, hanem az összhatást, csinálj képeket magadról most meg egy hónap múlva, úgy jobban látszik haladás.
Elnézést, hogy rákérdeztem, de elég sok kérdezö van, aki teljesen irreálisan látja magát.
Neked tényleg jogos lenne a +10 kg, de lehetöleg izmot építs fel, egyrészt mert úgy jobban nézel ki, másrészt meg ha csak elzsírosodsz, azzal nem jársz jobban.
A havi 1, esetleg 2 kg a maximum, legyél türelemmel.
Egy hét alatt kb 700-900 gramm a reális - ez teljesen egyéni, nekem recovery elején sem sikerült meghízni az "elvárt" 900-at :D, sőt, még extrém éhségben sem, pedig akkor rengeteget ettem.
Nálam a napi 3000-3400 kalóriámmal hetente megy 600 gramm és ennyi, viszont van olyan hét, hogy teljesen stagnálok.
Nem elképzelhetelen, csak enni kell, és emelni a mennyiségeket meg a kalóriát.
Ha NEKEM megy, mikor 35 kilósan majdnem belehaltam a nem evésbe, és megeszek legalbb 3000-et, mert végre normálisan szeretnék kinézni, neked is menne, csak akarni kell.
Nem azt mondtam, hogy könnyű, ó, dehogyis, viszont csak hozzá kell szoktatnod magad a több mennyiségű ételhez. Kalóriatöbblet nélkül ugyanis nem fogsz hízni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!