Miért kesernyés a házilag készített kókusztej?
Figyelt kérdés
Több receptet is átnéztem, mindent az előírások szerint csinálok, mégis kesernyés a kókusztej. Kókuszreszelékből készítettem. Mi lehet az oka?
Köszönöm.
nov. 8. 09:15
1/3 V. Hélix válasza:
A kókuszreszelékbe szoktak tartósítószereket rakni, valószínüleg attól van
2/3 anonim válasza:
Mert hülye a készítő!
Üdv: Szervízmérnök úr
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Vettem kókuszdiót és elkészítettem. Finom, édes kókusztejet kaptam.
nov. 12. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!