Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kesernyés a házilag...

Miért kesernyés a házilag készített kókusztej?

Figyelt kérdés

Több receptet is átnéztem, mindent az előírások szerint csinálok, mégis kesernyés a kókusztej. Kókuszreszelékből készítettem. Mi lehet az oka?

Köszönöm.



nov. 8. 09:15
 1/3 V. Hélix ***** válasza:
A kókuszreszelékbe szoktak tartósítószereket rakni, valószínüleg attól van
nov. 9. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:

Mert hülye a készítő!


Üdv: Szervízmérnök úr

nov. 11. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Vettem kókuszdiót és elkészítettem. Finom, édes kókusztejet kaptam.

nov. 12. 11:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!