Most akkor romlott a kókusztej? Nyúlósabb állaga volt.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Anyósom csinált palacsintát kókusztejből. Kérdeztem abból-e, ami még a hűtőben volt, mert az kb két és fél hete ott volt.
Azt mondja igen, de annak semmi baja nem volt.
Ettem egy palit, nem volt rossz íze, de kételkedtem én abban a tejben. Kiöntöttem pohárba és olyan állaga volt, mint mikor fölös a tej, ilyen sűrű, nyúlósabb. Szagát nem éreztem. Azt mondta palacsintába ennek semmi baja.
Szerintetek?
2021. aug. 19. 16:18
1/2 anonim válasza:
Bátor vagy!
Biztosan rossz volt már.
Nem úgy romlik meg mint a tej.
2/2 A kérdező kommentje:
Barátnőm azt mondta, hogy amivel sűrítve van liszt, attól állt így össze mert nagyon savanyú szagú/penészes, ha romlott.
Inni már nem merné, de sütve nem lehet baja állítása szerint. Egynél többet én sem ettem!
2021. aug. 20. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!