Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezektől a kajaktól milyen...

Ezektől a kajaktól milyen gyorsan lehet hízni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves srác vagyok és 52 kiló már vagy 3 éve.Nagyonnelegem van már abból, hogy bármennyit eszek nem hízok.Fél éve voltam dokinál egy ilyen teljeskörű kivizsgáláson a súlyom miatt, de semmi rendellenességet nem talált, tehát nincs egészségügyi gondom.Mostmár ott tartok, hogy elkezdek dolgozni egészségtelen kajákat enni, hátha.A Chipsztől, csokitól, gyorskajáktól, kólától lehet hízni?És milyen gyorsan?
tegnap 11:31
1 2
 11/18 Metionin ***** válasza:
Nem segít. Igaz lányként de átmentem ezen, kivizsgálás, minden volt. Max skinny fat leszel a sok egészségtelen szartól, ami még rosszabb, mint a simán sovány. Edzeni kell és mellé normálisan enni. Normális = megfelelő mennyiségben fehérje, szénhidrát, növényi kaja stb. de lehetőleg kevés nasi. Én végül 10 kiló izmot szedtem fel így, ami leírva nem sok de arányaiban rengeteg a kiinduláshoz képest.
tegnap 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
#8 dehogynem lehet. Nekem 17 kg-t sikerült. Pedig fogyni kéne
tegnap 13:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egyesekkel ellentétben reggeltől estig suliba vagyok és nincs időm hétköznap sem edzeni, de néha még enni sem.Pontosan tudom, hogy kalóriatöblettel lehet hízni, és azt annak is már rég utána néztem, hogy hány kalória kellene napi szinten a hízáshoz.Itt nem ezzel van a baj.Azzal, hogy nem tudok ennyit enni!!!!
tegnap 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

#13 vinni kell étslt suliba. Minden második szünetben egyél valamit.

Majd megszokod ha elsőre nem is fog jólesni.

Neked most még nem kell sportolni, az lassítja.a hízást. Bőven elég a tesióra

tegnap 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

"suliba vagyok és nincs időm"

Ha már sulisként játszod ezt a nincs időm bullshitet, akkor mi lesz felnőttként, napi 12 óra meló, utazás, feleség, gyerek, háztartás, ügyintézés mellett? Sulisként van a legtöbb időd. Amíg sulis voltam, én se hittem el, de felnőttként már tudom.

45 percenként adott egy 10-20 perces szünet. Ilyen munkahelyen nem lesz. Suli előtt és után is van 3 perced bekapni valamit. Dobozolj kaját, és hajrá!

"Neked most még nem kell sportolni"

Hízás ide vagy oda, de minősíthetetlen bárkinek azt tanácsolni, hogy ne sportoljon. A tesi órák színvonala a magyar iskolák 99%-ában kuka, ami nem említhető egy lapont egy színvonalas sporttevékenységgel. Sportolás mellett is lehet hízni, csak figyelni kell a kalóriákra.

tegnap 16:40
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Chips, kóla, cukor stb, ezzel csak hájasodni, eglszségtelen túlsúlyt lehet felszedni. Fehérjékkel, tömegnövelést kellene inkább. A sima "hízás" az semmire sem jó.
tegnap 17:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Én kifejezetten hájasodni akarok
tegnap 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Az se egészségügyileg, se esztétikailag nem lesz előnyös.
tegnap 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!