Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezektől a kajaktól milyen...

Ezektől a kajaktól milyen gyorsan lehet hízni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves srác vagyok és 52 kiló már vagy 3 éve.Nagyonnelegem van már abból, hogy bármennyit eszek nem hízok.Fél éve voltam dokinál egy ilyen teljeskörű kivizsgáláson a súlyom miatt, de semmi rendellenességet nem talált, tehát nincs egészségügyi gondom.Mostmár ott tartok, hogy elkezdek dolgozni egészségtelen kajákat enni, hátha.A Chipsztől, csokitól, gyorskajáktól, kólától lehet hízni?És milyen gyorsan?
tegnap 11:31
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
* dolgozni nélkül :D.
tegnap 11:32
 2/18 anonim ***** válasza:
45%

Van aki genetikailag ilyen, nem tenném tönkre az egészséges szervezetem rossz kajával

Edzés, izomépítés, magas fehérjetartalmú étrend. Emellett persze még lehet chipset enni ha megkívánod, de ne a nasival akarj tömeget növelni

tegnap 11:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el inkább izmot építeni, súlyzós edzéssel.
tegnap 11:38
 4/18 anonim ***** válasza:
51%

Ebben benne van a genetika is.

Sportolj, egyél egészséges ételeket.

Se csipsz, se kóla, semmi hulladék! Pfúj!

Még fejlődésben, 24 éves korodig növésben vagy.

A felsorolt mérgektől felfújt, hájas, puhány gusztustalan leszel.

Sport!

tegnap 11:39
 5/18 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyit eszel belőle. Szerintem a gyümölcslevektől viszonylag könnyen és nem túl egeszségtelenül lehet. Cseréld le a vizet arra.

Illetve az olajos magok is ilyenek. Vagy mogyoróvaj. Viszonylag egészséges de sok kalória tehát hízhatsz.

Dd hiába eszel bármit ha túl keveset. Pld olajos magból egy marok az diétás adag. Egyel meg legalább egy fél zacskót. És ne az legysn reggeli vagy uzsonna hanem a meglévő étkezéseiden túl.

Kellene egy leírás arról hogy egy nap mikor miből és mennyit eszel, anélkül nem tudunk segíteni. És nem azon van a lénysg hogy mit hanem hogy mennyit. Pl rántott húsból ne egy szelet legyen hanem 3 stb

tegnap 11:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Kajaktól sem és kenutól sem lehet hízni.
tegnap 12:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem konkrét kajától lehet hízni, hanem a tartós kalóriatöbblettől. Az orvos annyit nem mondott, hogy menj haza, és keress rá a kalóriaszámolás szóra a google-ben?
tegnap 12:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Szerintem étrend nélkül hiába edzenék nem lenne eredménye.Doki csak annyit mondott, hogy teljesen egészséges vagyok, meg hogy keressék fel egy dietetikust.Ez is megtörtént azt mondta, hogy egyek sajtot meg tejtermékeket még sok zöldséget, gyümölcsöt.Nem akartam mondani neki, hogy azoktól nem lehet hízni legalábbis szerintem.
tegnap 12:13
 9/18 anonim ***** válasza:

Zöldségtől is lehet hízni, és pizzától se lehet hízni. Nem egyik vagy másik élelmiszertől hízol, hanem a napi/heti kalóriabeviteltől.

Nézz utána a táplálkozás és a kalóriaszámolás alapjainak, mert bölcsődés szinten van a tudásod.

tegnap 12:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Akkor fogsz hízni ha tartósan kalória többletben vagy.

A változatos étrend fontos. Ha csak ilyeneket eszel akkor előbb leszel cukorbeteg, mint nagyobb testsúlyú.

tegnap 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!