Talán hülyeséget fogok kérdezni,de remélem nem gond:-). Tegnap óta sötét szinű székletem van, utána olvastam és lehett gyomorfekély vagy daganat... de azt is olvastam hogy sötét szinű kajáktól vagy hasonlótól is lehett, tegnap egy Black burgert et?
*tem, aminek fekete bucija van, talán ettől van? örülnék ha valaki,volt már hasonló helyzetbe, menjek el dokihoz? Vagy várja még pár napot? Válaszokat köszönöm..
16/f
Akkor mozdulj rá erre, ha állandósul az állapotod! Az egyik adag ilyen, a másik olyan, de idővel kiürül a közel nyolc méter hosszú bél.
Néhány napon keresztül figyeld, hogy van-e változás és ha nincs, akkor ajánlott orvoshoz fordulni.
És még valami:
Nem ajánlott az internetet felásva "saját praxist kezdeni", - a belgyógyászokat azért fizetik jobban egy kicsivel, mert ismernek egy plusz idegen nyelvet a latinon kívül!
Májról olvasnak!
No para! Figyelj és csak szükség esetén lépj!
Nagyjából igen, - ez egy normális megközelítés szerintem.
Figyelj közben mindenre!
Szúr-e, fáj-e - egyebek - valahol és milyen időközönként vagy az étkezésekhez viszonyítva milyen eltolódással...
Amikor az orvos kérdez, akkor lehetőleg tudj válaszolni minden kérdésére - és ne akkor kelljen nekikezdened ilyeneken elmélkedni!
De az a legjobb, ha ez elmarad, - mert helyre áll a rend az emésztésedben!
Jobbulást!
Lehett hülyeséget irok, de remélem a sok szilvalekvár műve. Rendben,várok vasárnapig,ha nem változik menni fogok.
Köszönöm a válaszod,értékelem.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!