Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy ideje nem igazán tudok...

Szandii9212 kérdése:

Egy ideje nem igazán tudok enni, sőt volt időszak amikor csak joghurtot tudtam enni Mitől lehet ez?Stressz?

Figyelt kérdés

Próbálom érthetően le írni de nehéz.Olyan néha mintha meg akadna egy kis db étel a torkomon és ettől be panikolok.Sokszor érzek gombócot a torkomban és ebben az az érdekes hogy van amikor iszok azt érzem ez a gombóc le ment?!

Ha idegi alapon vagy pánik miatt van akkor létezik hogy úgy érzem az innivalótol hogy lement?

nov. 4. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Az orvos válaszol!

Kérj időpontot.

nov. 4. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt én is tudom viszont bizonyos okból kifolyólag nem olyan egyszerű eljutnom orvoshoz, ezért gondoltam ha van valakinek tapasztalata ebben azt meg érdeklődöm aztán ha lehetőségem lesz rá megyek orvoshoz!

De egy dolgot nem értek, ez az oldal azért van itt hogy kérdezzünk és ha valaki nem tud normálisan válaszolni miért ír bármit is?! Azért köszi hogy felvilágosítottál arról amit én is tudok!

nov. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!