Azt vettem észre magamon hogy lassan hízok ez mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Rólam azt lehet tudni hogy már nagyon kis korom óta nagyon vékony voltam de talán ez nem is volt gond mert mindig történik az emberrel olyan amikor hízik idősebb korára,arra pontosan nem emlékszem hogy mindent megettem lehet úgy picit válogatósabb voltam elég vékony is szóval nagyon alul táplált voltam úgy mikor 5.es lehettem akkor kezdtem így drasztikusabban úgymond "étrendet váltani" mert már 5.ben a büféből vettem mindent ilyen húsos szendvicseket meg ilyen kis hát semmilyen kis étvágy csillapító dolgokat limonádékat ropit stb.Úgy akkor talán még étteremekbe is mentem sokat barátnőimmel azzal is felszedtem pár kilót habár minig nem volt az az igazi mert még mindig alultáplált kinéztem volt de úgy egy durván 12+ kilót simán felszedtem így 4 év alatt lehet gének vagy nem tudom de amióta el végeztem az általánost azóta az étvágyam szintén változott azt figyeltem meg hogy mióta középiskolás vagyok azóta nagyon sokat eszek talán még többet is mint amikor általános iskolába jártam de akkor viszont tényleg voltak ott olyan napjaim amikor 4 húsos szendvicset ettem ami elég nagy volt a pici gyomromhoz képest de most középiskolában tényleg habzsolok már mindent is megkívánok azért maradt még az hogy nagyon válogatós vagyok de amit szeretek azt meg eszem még akkor is ha nem vagyok éhes de nagyon lassan hízok azóta és most vagyok 176cm és úgy 50-55 kiló lehet hogy a gének vagy nem tudom de nagyon vékonynak nézek ki lehet a csontozatom+a genetikám miatt is közre játszhat.nov. 3. 23:27
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne tudni hogy valamit sportolsz-e, valójában mennyi is az elfogyasztott kalória. Többször jártam már úgy hogy valaki soknak találta amit elfogyaszt, de végül kiderült hogy valójában kevés, valamint aktívan sportol is mellette ami ugye megnöveli az energiaigényt.
2/3 anonim válasza:
Lassan eszel - lassan hízol, gyorsan eszel - gyorsan hízol. Logikus, igaz?
3/3 A kérdező kommentje:
Én gyorsan eszek lassan hízok nem tudom miért lehet genetika de egy nap tuti több mint 2000 kalóriát el fogyasztok
nov. 4. 03:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!